středa 30. prosince 2015

Italská dlažba

Koupelny Ševčík - italské obklady a dlažba. Hledáte kvalitní obklady pro Vaši novou koupelnu anebo kamennou dlažbu k Vašemu bazénu? Dlažba o zesílené tloušťce 2cm pro použití na terče Pietra Beige přináší řady výhod řešení nejen vaší terasy.


Tato italská dlažba je navíc rektifikována pro dosažení tenké spáry. Dlažba je vhodná i jako obklad a má tloušťku pouze mm. Díky formátu 60x1krásně vynikne žíla mramoru. Jedná se o velmi luxusní dlažbu, kterou se nám momentálně podařilo nakoupit za senzační cenu.


Není italská dlažba jako italská dlažba. V RIVESTI vybíráme pouze značkové výrobce s certifikáty kvality. Italská dlažba - luxus s historií. Podlahy a chodníky se v Itálii vyskytují v mnoha provedeních a variantách. Nabízíme kvalitní dlažby, obklady a stavební chemii.


Rádi vám poradíme s výběrem vhodné dlažby či obkladu. Obklad a dlažba Loft s dokonalým designem cementové stěrky představuje aktuální trend v moderních koupelnách. Dlažba se vyrábí ve mnoha barevných kombinacích v lesklém a matném provedení. Larix V kolekci Larix je teplý vzhled dřeva kombinován s praktičností a odolností, inspirovaný esencí modřínu, široce používanou v tradičních alpských stavbách. To jistě jako majitelé nemovitosti oceníte.


S minimálním úsilím totiž udržíte interiér naprosto čistý, což na návštěvníky jistě velmi zapůsobí. Velký výběr keramických obkladů, listel, dekorů, mozaiky a dlažeb. Na této stránce najdete naši širokou nabídku venkovních dlažeb.


Dlažby jsou určené na pokládku na terče, do písku, do štěrku, do trávy nebo lepení na podklad. Dlažba Royal čerpá svou inspiraci z kamenných materiálů zemí severní Evropy. Série kombinuje vlastnosti kamene a cementu s použitím dvou povrchových úprav (přírodních a lapovaných). Produkt je vhodný pro domácí i firemní interiéry a také pro venkovní prostory. Dom Logwood dlažba 14x9cream.


Popis: Prodám italskou dlažbu 44ks dlaždic x 60cm, cca 16m2. Atlas Concorde přináší nepřeberné množství typů a barev - pomůžeme vám vybrat. Kvalitní obklady a dlažby do koupelen, chodeb i na zahradu. Itálie je jedním z předních výrobců dlažeb a obkladů s tradicí, prověřenou staletími.


Rozmanitost a nápaditost italských keramiček je dána vysokou konkurencí zejména na vlastním trhu, ale i trhu celosvětového. Upozornění: Výprodejová cena platí pouze na aktuální skladové zásoby. Ceramica Vogue je situovaná km od Milana. U výprodejových položek doporučujeme ověřit si dostupnost na naší zákaznické lince.


Krásný plastický povrch a dekor. Cena je za všechny dlaždice. IMITACE BETONOVÉ STĚRKY. Veškerá dlažba v naší nabidce je vhodná pro podlahové vytápění. Současně je možné v naší nabídce nalézt dlažbu v různých povrchových úpravách ve stejném designu vhodných pro použití v interiéru i exteriéru.


Nejkvalitnější obklady a dlažby imitující mramor, kámen, beton, dřevo či mozaiky nebo velké formáty až do rozměru 160x320cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky