pátek 25. prosince 2015

Elektricky polohovatelný rošt

Preisvergleich App zum Download! K pohodlnému matracu a peknej posteli neodmysliteľne patrí i kvalitný elektricky polohovateľný rošt. U nás si môžete vybrať zo širokej ponuky roštov. Stačí stlačiť ovládanie a zmeniť polohu matraca aj vašu na tú najpríjemnejšiu, aby ste sa mohli pohodlne povaľovať aj spať.


Elektricky polohovatelný rošt z masivních smrkových latí v oblasti hlavy a nohou. Rám roštu je vyroben z vrstveného (větší pevnost) bukového dřeva. Pokud si chcete komfortní polohování opravdu užít je tento rošt s elektrickým pohonem jasnou volbou.


Možnost doobjednat bez kabelové ovládání za příplatek a synchronizační kabel, který vám umožní polohování celé postele i partnerova matrace souběžně a najednou přes jeden ovladač. Stisknutím jediného tlačítka si můžete vybrat ideální polohu podle toho, jak se právě chcete uvelebit. Máme na výběr buď polohovací lamelový rošt a nebo. Elektrický polohovatelný rošt se dokáže skutečně přizpůsobit vašim potřebám. Vhodný pro osoby s hmotností do 120Kg.


Praktický a pohodlný rošt pro běžné spaní s elektrickým polohování. Nemusíte z postele slézat a rošt manuálně nastavovat, pouze stiskem tlačítka polohujete nohy a oblast zad do polohy, která Vám vyhovuje. Motorové rošty mají samostatné polohování hlavy a samostatné polohování nohou pomocí motoru. Luxusní elektrický polohovatelný rošt s přístupem do uložného prostoru.


Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Elektrickým přepínačem je možno nastavit až úrovní, což usnadňuje volbu pohodlné pozice těla bez námahy. Odstupy mezi lamelami zaručují nerušený průtok vzduchu a větrání matrace. Změkčení frézováním lamel v ramenní oblasti zajišťuje správnou oporu páteři při poloza na boku.


Rošt se zkládá z lamel s bílou folií uložených ve výkyvných kaučukových pouzdrech. Luxusní lamelový rošt , kde polohování roštu je poháněno elektromotorem s dálkovým ovladačem. Výbava: hrazda s madlem pro snadné vstávání, elektricky polohovatelný rošt , elektricky nastavitelná výška postele, laterální náklon pro snadnější polohování pacienta s minimálním fyzickým úsilím, nastavení polohy vsedě, kolečka s brzdou, bezpečnostní postranice, ruční ovladač, ovládací panel Supervisor pro sestry, nožní ovladač, záložní baterie pro. Celkem lamel, jedna o šíři mm.


Lamelový rošt Orion motor T5. Výška roštu je cca cm. Pouzdra konců lamel jsou výkyvné, zdvojené a gumová. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a. Rošt Portoflex motor P Doprava ZDARMA.


Pohodlný a odolný rošt s vyklápěním nožní části pro jednoduchý přístup do úložného prostoru, vhodný pro malou. Ložnice rošty elektrické polohovací rošty - www rošty. Postel je zánovní, ve výborném stavu. Polohovatelné elektrické rošty.


Dopřejte si ve vaší ložnici nejvyšší pohodlí! Jednoduchší rošt do postele má polohovanie len pre hlavu či nohy, zatiaľ čo zložitejší rošt poskytuje viac polôh. Aj ženy vo vysokom štádiu tehotenstva ocenia polohovateľné rošty - najmä funkciu polohovania nôh. Pokiaľ si však chcete dopriať maximálny luxus, voľte rovno elektricky polohovateľné rošty, ktoré budete ovládať pomocou diaľkového ovládača.


Pokud máte polohovací rošt, můžete hlavovou část postele zvednout do pohodlné úrovně a mít tak při čtení nebo sledování televize podepřený krk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky