úterý 22. prosince 2015

Aquapark kolín

Hotels nahe Aquaventure Waterpark reservieren. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Schnell und einfach zu nutzen. Jungle Aqua Park Resort inkl. In hohem Maße vertrauenswürdig. Stündlich neue Top-Urlaubs-Angebote!


Bohaté možnosti sportovního vyžití, zábavy, relaxace a služeb, zkrátka pro každého něco - to je Vodní svět Kolín. Kinderwagen im AQUALAND Kinderwagen dürfen aus hygienischen Gründen nicht mit ins Bad genommen werden, eine Abstellmöglichkeit außerhalb besteht leider nicht. Arbeiten im Urlaubsambiente!

AQUALAND-Team, Leiter Öffentlichkeitsarbeit von Aqualan hat diese Bewertung kommentiert Beantwortet: 14. Aktuální infomrace, počet návštěníků, omezení provozu, otevírací doba. Suprová zábava v mém nejoblíbenějším akváči. Pojďte se mnou mrknout, jak si užít parádní koupačku. Moderní areál dnešního aquaparku vznikl přestavbou starého.


Ceník vstupného, permanentní vstupenky, rodinné vstupné. Erleben Sie das Freizeitbad AQUApark Oberhausen und entdecken Sie unser Erlebnis-Revier, Sport-Revier und Freibad-Revier. Familienprogramm Kinderbetreuung Rutschenparadies Saunawelten Wellness All Incl. Ahoj lidi, dnes jsme s Pelikánem byly v Aqua Parku v Kolíně.


Pokud se video líbilo dejte like. Kolín - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí akvaparku.


Vážení návštěvníci, dovolujeme si Vás informovat, že plánovaná odstávka v době letních prázdnin proběhne v termínu od 29. Velký 50m bazén, zóna aqua s tobogány, divokou řekou a lezeckou stěnou.

Aquapark naleznete v obchodní zóně Čestlice. Wellness, fitness, plavecká škola a letní venkovní pláž. Skvělé zážitky si žádají nezapomenutelnou vzpomínku. AQUAPARK Senec Zábava pre malých aj veľkých.


Oddych pri vode pre malých aj veľkých, pre plavcov aj neplavcov. V lete prevádzkujeme až bazénov, z toho bazénov (vrátane dojazdového k vnútornému tobogánu) je v prevádzke celoročne. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Devítijamkové hřiště vzniklo jako součást relaxační zóny na Kmochově ostrově.


Disky je možné zapůjčit u správce dětského hřiště. Tento celoroční aquapark mohou navíc využít návštěvníci snad všech věkových kategorií. Toužíte po pořádné dávce vodní zábavy? Otevírací doba: Po, St, Pá: 6:– 21:00.


Venkovní část areálu je obvykle otevřena od 1. Kolínská restaurace s cukrárnou, terasou a barem u bazénu v areálu Vodního Světa Kolín. Po náročném dni lze také doplnit síly v místní restauraci nebo bufetu. SoučástÍ areálu jsou také tenisové kurty, baseballový areál a hřiště na volejbal.


Sobotní ranní plavání je určeno také pro seniory, kteří se prokáží ID senior kartou města Příbram.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky