pondělí 21. prosince 2015

Dotace hřiště

Dotační titul na hřiště a tělocvičny ZŠ. Rozhodnutím ministryně č. Zásady podprogramu a vyhlášení výzvy k předkládání žádostí o dotace pro dotační titul č. Ukončení příjmu žádostí: 18. Podpora obnovy sportovní infrastruktury.


Dotace na podporu dětských skupin Více.

Dětské a víceúčelové hřiště Více. Nádražní 6 Velký Osek. Máme projektovou dokumentaci na hřiště a rozpočet, včetně předběžného schválení stavebním úřadem. Obec Dolany má 2ekvivalentů.


Jste obec, město, škola, školka, dětský domov, sociální nebo zdravotní organizace? Hřiště 8D v kostce Jsme česká rodinná firma. Můžete získat dotaci na vybudování.


Nejzajímavější dotace pro obce a města na jedné stránce.

Prohlédněte si aktuální výzvy a dotace na komunikace, chodníky, školy, hřiště , vodovody a. ZŠ zástupkyní ředitele, podotkla, že hřiště je volně otevřené veřejnosti a tak to i zůstane. Atleti ho tedy budou moci ke svým tréninkům využívat. Zastupitelé přijetí dotace a realizaci této akce včetně jejího dofinancování odso. Návrh na fotbalové hřiště není složitý.


Máme připravená řešení různě velkých ploch i různých zdrojů vody. ZAHRADY V PŘÍRODNÍM STYLU. Je zde důležité, aby nejlépe v okolí taková podobná zařízení nebyla a tak by projekt vyrovnával regionální deficit. Na projektovou přípravu se dotace nevztahuje.


Jihomoravský kraj avizoval příjem žádostí o finanční podporu na provoz prodejen s potravinami v obcích do 7obyvatel. Evropské fondy pomáhají: Nový vrtulník zachraňuje životy. Letecká služba Policie České republiky získala díky podpoře projektu v celkové výši 4mil.


Naději na výstavbu hvozdeckého víceúčelového hřiště zmařil dotační skandál na MŠMT. Radost z přidělené dotace od Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy netrvala ve Hvozdci dlouho. Ministerstvo pro místní rozvoj významně navýšilo dotaci, kterou poskytne malým obcím na vybudování či rekonstrukci školních hřišť a tělocvičen. Od zemědělské techniky přes chovy zvířat až po všechna hospodářství.


Přesvědčte se, že získání dotace je opravdu jednoduché.

Přemýšlíte, že si zažádáte o dotace na závlahu fotbalového hřiště? Nevíte si rady s administrativou? Kontaktujte nás a my vám s veškerou dokumentací potřebnou k získání dotace na závlahu hřiště pomůžeme. Rovněž je možné zafinancovat obnovu obecních koupališť či vybudování zařízení pro volnočasové aktivity (např. prostory pro setkávání či komunitní a spolkovou činnost).


Naše dětská hřiště se vyrábějí z několika materiálu a kombinací. Mezi nejpoužívanější materiály patří například kovy, plasty a různé druhy dřevin. Program Oranžová hřiště podporuje.


Osmatřicet miliónů korun přisype Olomoucký kraj do dotačního programu, ze kterého mohou obce a sportovní kluby čerpat finance na opravu a výstavbu sportovišť. O peníze projevilo zájem více než sto třicet žadatelů. Toto hřiště bylo z velké části hrazeno z dotace od Ministerstva pro místní rozvoj, od kterého obdržela částku 370. Kč a zbývající část 158.


Kč zafinancovala ze svého rozpočtu. Hrádek hřiště postaví i bez dotace. Víceúčelové hřiště pro míčové hry vznikne uprostřed zahrady Centra volného času v Hrádku.


Sportoviště bude sloužit hlavně školákům, využívat ho však budou moci i zájemci z řad široké veřejnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky