čtvrtek 17. prosince 2015

Druhy plotu

Jednotlivé galerie jsou přehledně členěny podle druhů plotů a jejich využití. Pro stavbu drátěného plotu jsme pro Vás vybrali ty nejkvalitnější a léty osvědčené materiály. Pokud plotu svěříme roli pouhé hraniční čáry, využijeme ho k vyznačení pozemku, oplocení nemusí být vysoké.


Druhy plotů přehledně a na jednom místě. Fotky jednotlivých plotů, výhody i nevýhody - kované, dřevěné, drátěné, plastové, zděné, betonové ploty.

Domácí druhy působí přirozeně a hodí se spíše do hor a na venkov. Tyto dřeviny vyjdou nejlevněji. Ploty a oplocení pro dům, zahradu nebo vaši firmu. Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového. Každý typ plotu je vyroben s náležitou pečlivostí a pomocí moderních technologií.


Ploty nabízíme s povrchovou úpravou: pozinkovaný základ a povrch lakovaný práškovou barvou (tzv. duplexní systém), na které se vztahuje pětiletá záruka.

Ponúkame kvalitné pletivá za najlepšie ceny. Vyberte si zo širokej ponuky pletív, plotových panelov, stĺpikov na plot a príslušenstva. Jednostranné ploty mají dekor jen z jedné strany, druhá strana zůstává hladká. Plot z dílců je bezpečný, bez údržby až na let.


Tento druh plotu je skvělý pro použití společně s vysazením živého plotu. Existuje také plot betonový oboustranný, který má dekor z obou stran. Dekory, ze kterých můžete vybírat. Nic nemůžete zkazit přírodními druhy živého plotu , jako je už zmiňovaný hloh nebo třeba tavolník, které působí nenásilně a snesou se prakticky s každou architekturou. Důležitou roli hraje také složení půdy a podnební podmínky, kterým musíme výběr rostlin rovněž přizpůsobit.


Plot slouží primárně k oplocení stavebního pozemku nebo zahrady. Můžete kolem plotu vysázet jen břečťan, ten zabere opravdu jen úzký pruh pozemku. Je stálezelený a existují různé barevné (panašované) varianty.


Jde o to, že my ten plot postavili na svoje náklady ještě než on tam byl. A my ho tam chceme nechat nebo spíš nechceme už nic víc financovat. Všechny prvky, které slouží k montáži plotu lze zakoupit na jednom místě.

Některé jsou vybaveny různě dlouhými stříhacími nástavci (podle horní šíře plotu ), a kdo chce mít stříhání opravdu komfortní, určitě rád investuje do nůžek se sběračem odřezků. Odpadne tak konečné vymetání nebo vybírání ostříhaných větviček. Plotové sloupky a vzpěry jsou velmi důležité stavební prvky, který tvoří oporu celého plotu.


Sloupky můžou být kruhové o průměru 38mm a 48mm, nebo hranaté o rozměru 40x60mm. Síla stěny od 25mm-5mm. Při výběru vhodného plotu samozřejmě nevíce záleží na oplocovaném pozemku a objektu.


Jiný plot budeme stavět u rodinného domu, jiný o, průmyslového areálu. U soukromého pozemku bývá plot výrazným prvkem zahrady i domu. Na živý plot možno použiť druhy listnaté i ihličnaté. Dá sa tvarovať i nechať voľne rásť.


Kvitnúce živé ploty nájdu uplatnenie najmä na vidieku a vo veľkých záhradách. Do malých záhrad sa používajú druhy , ktoré dobre znášajú rez. E-shop na umělé živé ploty, zelené stěny, bambusy, stínící tkaniny a ratan v metráži.


V našem sortimentu najdete všechny nejoblíbenější druhy. V nabídce nemáme pouze pletiva na plot. Nabízíme také pletiva pro oplocení výběhů, stavbu voliér, klecí, či třeba pro zpevnění pletivového plotu či. Stavba plotu z průmyslových panelů chrání a zamezuje vniknutí na pozemek. Stavby plotů s podhrabovými deskami doplňují levné ploty a zabraňují podhrabávání domácích zvířat nebo prorůstání trávy.


Pravidelně stříhané keře obvykle nekvetou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky