čtvrtek 17. prosince 2015

Neviditelny obrubník

Délka obrubníku je jeden metr. V konstrukční části obrubníku je možno vést jednoduchou zahradní elektroinstalaci případně vodoinstalaci. Všestranně využitelný univerzální plastový obrubník s mnoha přednostmi Obrubníky se k povrchu kotví pomocí hřebů.


Neviditelný plastový obrubník výška mm délka m. Tip: Budete-li obrubníky tvarovat, ponořte je nejdříve do teplé vody nebo nechte zahřát na sluníčku.

V kategorii neviditelný obrubník nabízíme široký výběr plastových obrubníků různých výšek a délek, které po instalaci do země splynou s prostředím. S jeho pomocí je možné libovolné. Tento neviditelný obrubník nabízíme ve výšce 4 a mm. Pro fixaci zatravňovací tvárnice je nutné si dokoupit buď hřeby plastové nebo hřeby kovové. JEDNÁ SE O NOVÝ, LEVNĚJŠÍ TYP OBRUBNÍKU.


Po ukotvení se dosype plastový obrubník zeminou do požadované výšky. Plastový neviditelný obrubník pro tzv.

Umožňuje ľahko od seba oddeliť dva rôzne. Tento zahradní obrubník umožňuje téměř neviditelně oddělit jakékoliv. Obrubník je určen k oddělení trávníku od okrasných záhonů, zpevněných cest, ale i pro ohraničení solitérů v zahradě nebo parku. Guttagarden a okrajů zámkové dlažby. Spolehlivě zabrání prorůstání trávníku v místech, kde není tráva žádoucí.


Hlavní výhoda je snadná a rychlá montáž pomocí jednoduchého kotvení plastovými nebo železnými hřeby. Skvelý pomocník pri úpravách a budovaní záhrad. Všestranne využiteľný plastový obrubník , ktorý sa uplatní pri oddeľovaní rôznych plôch v záhrade. Tento železný obrubník nabízíme ve výšce 1mm.


Pozinkovaný neviditelný obrubník je ideálním řešením pro rozdělení zahradních ploch (tráva, mulčovací kůra, štěrk, chodníky). Díky silnému materiálu dlouhodobě odolává povětrnostním vlivům a vyznačuje se vysokou pevností. V kategorii zahradní obrubníky Vám nabízíme široký výběr plastových obrubníků jako jsou neviditelný obrubník (ztracený obrubník ), skrytý obrubník. Je dobře tvarovatelný, ohebný, snadno se z něho tvoří oblouky. Sada obsahuje kus obrubníku 45mm (výška) x 100cm (délka) a kolíky.


Obrubník lze použít jako rovný, nebo ho můžete tvarovat do oblouků, kruhů - Vámi požadovaných tvarů.

Ponúkam NEVIDITELNY záhradný, plastový obrubník - ideálny na oddelenie trávnika od škrku, kamenov, kôry,zámkovej dlažby. Zabraňuje prerastaniu trávnika. Použitý materiál je trvanlivý. Našli jste tento produkt levněji?


Kontaktujte nás, dáme Vám lepší nabídku! Ztracený obrubník - zahradní plastový neviditelný obrubník , který vám vytvoří skrytý okraj vašeho trávníku, chodníku nebo okrasné zahrady. Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky. Obrubníky Garden Edge Hobby vám vyřeší neviditelné ohraničení keřů, stromů, záhonů na vaší zahradě. Montáž neviditelných obrubníků je snadná, rychlá, čistá a levná.


Zahradní obrubníky Garden Edge. Ten, kdo zná výrazy: rýč, motyka, kleště a kladívko. K terénu se obrubníky připevňují pomocí plastových či kovových hřebů. Volba hřebů závisí na terénu (měkčí terén = plastové hřeby, silně kamenitý terén = ocelové hřeby). Na jeden metr je potřeba cca tří hřebů.


Materiál , ze kterého je obrubník vyráběn je plast. Vyznačuje se vysokou pevností a UV odolností. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky