čtvrtek 17. prosince 2015

Jarni kabatky

Zahřejte se stylovou parkou nebo bundou ve stylu bomber. Máme i klasiku v podobě džínové bundy nebo koženého křiváku. Vše skladem a za nízké ceny.


DOBRÝ DEN, Váš účet stále postrádá několik informací. Jakmile je vyplníte v sekci Můj profil, budete tento e-mail moci použít pro přihlášení. Stylové kabáty pro ženy v našem online obchodě.

Kabáty na volný čas, do práce, na párty nebo na slavnostní příležitosti – u nás si zaručeně vyberete. Jarní kabátky jsou skvělou obdobou pro klasické bundy. Pokud patříte mezi milovníky kožených a koženkových bun letos nechte motorku doma a vsaďte spíše na jemnější styl. Mezi oblíbené letošní trendy patří určitě barvy (černá, béžová, modrá, růžová, zelená, žlutá), vzory, potisky i jednoduchost.


Buďte v teple a zároveň elegantní – naše stylové kabáty a bundy vám to zajistí. Vytvořte si nový outfit s naší kolekcí kabátů a bund. Zahalte se do elegantního kabátu, kterým rozhodně nic nezkazíte.


Jana bunda - kostka Vycházková i sportovní bunda volnějšího střihu, podšívkovaná. Dámské kabáty se dají nosit po celý rok.

Zapínání na zip, stojáček a odepínací kapuce. Materiál viskoza, elastan. Dámský jarní elegantní kabátek mírně projmutého střihu s fazonou, na kterou navazuje praktická kapuce všitá do průkrčníku.


Na rukávech jsou ozdobné. Detailní popis produktu. Roztomilá šusťačka s podšitím fleece včetně rukávů i kapuce. Součástí je i pytlíček na bundičku.


Právě teď nastává ta správná chvíle pro změnu v pánském šatníku. Zelenou dostávají jarní kabáty a bundy, které váš šatník jistě uvítá. Obchod s dámským a pánským oblečením a obuví, které je moderní, sexy a trendy.


V nabídce naleznete stovky modelů dámské i pánské obuvi. Dětské bundy a kabáty - pidilidi. Garance kvality Super ceny Mrkněte! Na GLAMI najdete trendy dámské jarní kabáty a bundy v celé škále barev a střihů.


Vybírejte si online z pohodlí domova ze značek jako je Bonprix, Gant,. Přemýšlíte, jakým jarním kouskem rozzářit váš šatník? Připravili jsme pro vás trendy.


Chladnější rána střídají příjemně teplá odpoledne.

Jaro bývá nevyzpytatelné. Tehdy se rozhodně vyplatí nechat zimní bundu či kabát raději doma. Módní nadšenci můžou jásat.


Chladné jaro je totiž perfektní na provětrání zajímavých kabátků a trenčkotů. Není rozhodně žádným překvapením, že mezi hlavní trendy jara patří květiny v mnoha podobách - od klasických potisků přes výšivky až po 3D aplikace. Ať už jde o proměnlivé jarní počasí, drsný vítr na podzim nebo nízké teploty v zimě - bunda musí zahřát a chránit.


Přechodné jarní bundy či.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky