pátek 25. prosince 2015

Sauna step praha

Schnäppchen bis- buchen! Ihren Rundum-Komfort garantiert! Zeitig buchen, günstiger verreisen! Ab in den Urlaub die Nr. Deutschland in den Urlaub! Veranstalter Vergleich buchen!


Produkte für Saunaliebhaber und Wellness-Freunde. WELLNESS HOTEL STEP je 4-hvězdičkový hotelový komplex s rozsáhlým kongresovým, sportovním a wellness zázemím. Hotel nabízí moderní pokoje a apartmány, které jsou klimatizované. Hosté oceňují výběr restaurací s tradiční českou i mezinárodní kuchyní. Angebote kostenlos nutzbar sind.


Bei einer Wellnessanwendung können Sie den Stress des Alltags hinter sich lassen. Wir fühlten uns sehr entspannt und glücklich nach unserem Besuch und würden dieses Hotel auf jeden Fall nach einem Tag in Prag empfehlen! Das Stadtzentrum von Prag mit den berühmten Sehenswürdigkeiten erreichen Sie nach ca. The hotel offers modern rooms and apartments that are air-conditioned. Guests appreciate the choice of restaurants serving traditional cuisine.


Wellness Hotel Step se nachází v klidné části Prahy pouhé km od centra města, v blízkosti metra Palmovka. Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu, osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu. Pokud chcete ještě víc, potěší vás solná sauna , parní ráz nebo luxusní parní lázeň.


Přijďte se přesvědčit sami, ze Saunie odejdete skutečně odpočatí! Relaxační centrum Infinit. Letní zvýhodněné vstupné. Riesen Auswahl und tolle Preise!


Stil und Atmosphäre des Hotels. Vodní svět: Ve vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi dráhami a relaxační částí, kojenecký bazén, whirlpool a parní lázeň s. V průběhu těchto dní se naše sauna uzavře pro návštěvníky a vpustí dovnitř dělníky. Proběhnou nutné úpravy a opravy, ale vznikne i něco nového, aby jste se měli opět po otevření na co těšit. Sauna je skvělý relax pro tělo i mysl.


Jetzt step praha zum Tiefstpreis buchen! Ihr nächster Urlaub steht vor der Tür und Sie n ein Hotel zur Entspannung und Erholung? Poznejte umění relaxace v síti wellness center Infinit, které poskytují širokou škálu služeb v oblasti péče o tělo.


The restaurants serve delicious meals with a wide selection of drinks that can be enjoyed at the bar or on the terrace. Privátní wellness centrum Otakar nabízí, dokonalou relaxaci a naprosté soukromí pro Váš odpočinek. Privátní sauna Step Vysočany V prostorné saunové kabině ze světlého a tmavého dřeva může pohodlně rozjímat dvě až sedm osob. Whirlpool (vířivka), sauna , relaxační zóna s lůžkem.


Ke zchlazení rozehřátého těla je k dispozici zážitková sprcha s vodopádem a bočními tryskami. Následně bude probíhat rekonstrukce hotelu a obdobný provoz zde již nebude. Das Hotel liegt außerhalb von Prag.


Eine geschichtsträchtige und geschichtsträchtige Brückenkonstruktion aus dem 14. Minuten inklusive Transfer. Prager Moldau, welche die alte Stadt mit der Kleinstadt verband.


Aquapark naleznete v obchodní zóně Čestlice. Interessantes Hotel befindet sich im weiteren Zentrum der. Nejlepší lázně a wellness - Praha : Přečtěte si recenze a prohlédněte si fotografie lázní a wellness v Praze, Česká republika na TripAdvisoru. Jsme soukromý pánský klub, ne však uzavřeni pro veřejnost.


Vstup pouze pro muže od let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky