pondělí 28. prosince 2015

Sud na vodu obi

Toto hodnotenie bolo pre Vás užitočné. Sudy na dešťovou vodu a Zahr. Akční zboží z letáků OBI – sud na vodu. Vám zobrazí slevy a akce na sud na vodu z letáků OBI. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody,.


Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej. Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody.


Průměr sudu je cca: 48cm Výška sudu s víke80cm Vnitřní průměr hrdla: 39cm Aktuálně pouze v zelené barvě. Plastový sud s poklopom a vypúšťacím ventilom. Použitie: na dažďovú vodu. Imitácia dreva, objem 240L. Priemer 700mm, výška 860mm. nach Grabenfräse Mieten Obi auf New KensaQ.


Podívejte se na aktuální letáky OBI případně na aktuální produkty z kategorie. Ohledně přesné skladové dostupnosti či výběru alternativního produktu se informujte na dané prodejně. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.


Sud na vodu platné do: 27. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora.


Vzhledem k nízké hmotnosti se snadno přenášejí. Součástí je víko a kohoutek. Přeprava pouze PPL… 3900. Pokud budete vybírat sud osobně, dobře si ho prohlédněte – plášť i dno. Zboží je určené k osobnímu převzetí u příslušného prodejce.


Informace u zboží jsou pouze informativní a nelze je použít pro vymáhání zboží dle. V naší nabídce momentálně naleznete prodej plastových barelů o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l vše levně, které jsou vhodné zejména na dešťovou vodu, kvas a další kapaliny! Jejich využití ocení také zákazníci, kteří hledají levné zahradní plastové sudy na užitkovou či deštovou vodu. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání. Ve spodní části má výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody napřík.


Výhodou těchto sudů je jejich pevnost a také provedení v zelené barvě, díky kterému splynou s okolím. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Obi‬ auf eBay an.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Chtěla bych se pochlubit novinkou na naší zahradě :-). Pořídili jsme si další sud nebo barel na dešťovou vodu. V létě se ukázalo,že borůvková zahrada spotřebuje opravdu hodně vody a náš dřevěný sud tedy nestačí. Na zaistenie väčšej stability má zabudované kovové výstuže.


Sběr dešťové vody je skvělý způsob, jak ušetřit a neplýtvat. Výpustní kohoutek je k sudu přiložen, díra pro tento kohoutek není předvrtaná, je nutná jednoduchá instalace. Nádoba - sud na vodu s objemom 210L, vrátane čierneho kvetináče Napúšťanie z odkvapu je možné cez vrchnú poklop, alebo na bokoch sú prichystané otvory, ktoré sa podľa potreby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky