pondělí 21. prosince 2015

Plastový kanystr

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. S registrací UN, pro motorové nářadí.


Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. Plastový kanystr l hranatý čirý. Sestava plastových uzávěrů.

Vlhčící nádoba na hořlavé látky l. Hmotnost kg- 17-11-3. Motoristé ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu. Pro skladování větších objemů kapalin nebo sypkých látek si vyberte z naší nabídky plastových sudů. Produkt je vytvořen z odolávajícího plastu červené barvy, s ergonomicky tvarovaným madlem na vrchní části těla.


Využijte našich dlouholetých zkušeností s výrobou plastových obalů nejrůznějších typů. Součástí dodávky je praktické nalévací hrdlo. Kanystr stohovatelný plastový 25l.

Využití stohovatelného kanystru je všestranné: bytová chemie, potravinářství, auto kosmetika, prací prostředky atd. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Stohovatelný plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů je tvořen plastovým kanystrem s uzávěrem vhodným ke skladování a přepravě kapalných látek v. Určitě jste byly při delší cestě v situaci kdy vám pomalu docházel benzín a benzínová pumpa v nedohlednu. Nebo jste jeli v noci a většina benzínových.


Tento web používá k poskytování služeb. Nabídka plastových kanystrů pro skladování a převoz pohonných hmot PHM, pitné vody a. Potravinářský kanystr z plastu s vypouštěcím kohoutem odolný vůči kyselinám šroubovací víko bezpečné skladování objem l doprava. Ať už hledáte nádobu na zdravotnický odpa plastový či plechový kanystr nebo su u nás si vyberete!


Samozřejmostí je doprava zdarma kamkoliv po ČR a. Včetně nalévacího hrdla. Popis: Prodám plastové kanystry a 50l (viz foto), byla v nich. Vyrobený z matného polyethylenu, vhodný na potraviny. Položky SKLADEM zašleme bezodkladně, položky s dostupností X dnů zašleme po naskladnění. Při rozdělení zásilky bude dopravné a balné účtováno 2x.


Má plnicí objem cca litrů a může být uložen v autě. Má svůj původ v Německu , kde byla tato dvacetilitrová nádoba na palivo vyvinuta ve 30. Hledáte kvalitní kanystr na vodu?

Zkuste náš kanystr na vodu,který nezklame. Pokud tato situace nastane, bude se hodit kanystr , díky kterému budete moci přenést palivo z nedaleké čerpací stanice. Většina obsahuje již přídavnou nálevku, která Vám umožní pohodlné přelití paliva. Díky výlevce je možno kapalinu využít co nejlépe a bez zbytečných ztrát.


Díky integrovanému zásobníku na mýdlo je skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě. Označení nářadí logem Magg sebou přináší skvělou volbu pro všechny profesionální i poloprofesionální kutily z dílny ryze České společnosti. L kanystr , plastový , modrý, vstup 50mm, vypláchnutý 60L kanystr , plastový , průhledný, vstup 60mm, vypláchnutý-2. Pokračováním v prohlížení této stránky vyjadřujete souhlas se zpracováním souborů cookies a poskytnutím osobních údajů.


Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky