středa 23. prosince 2015

Umělý trávník

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Pomůžeme Vám vybrat ten pravý umělý trávník pro každou příležitost! Jednotlivé druhy travních koberců se liší nejen vzhledově, délkou a hustotou vlasu, ale také tvrdostí, použitými materiály a výrobním postupem. Vypadá Váš trávník nezdravě a nevíte, co s tím?


Náš profesionální tým dostaneme Váš trávník zpět do kondice.

Umělý trávník je odolný vůči klimatickým podmínkám v rámci střední Evropy. Nedoporučuje se po povrchu smýkat těžké předměty a trvale stavět bez podložek. Toto jsou minimální požadavky v povinných pokynech péče a údržby. Představují ale pouze základní část údržby a musíte je provádět tak, aby nedošlo k sebemenšímu poškození povrchu.


Pokud si nemůžete rovnou na tato místa nasadit přírodní trávník, je tou nejlepší možností zvolit jeho umělou variantu. Tam, kde po něm chodíte. Ale vlákna jdou „postavit“, když budete rýžovým koštětem nebo vysavačem jezdit proti směru slehnutí. Další výhodou je šetrnost k vodním zdrojům, jejichž nedostatku se v posledních letech dostává rostoucí mediální pozornost.


Umělé trávníky a venkovní koberce v e-shopu HORNBACH.

Pokud si chcete pořídit umělý trávník nebo venkovní koberce, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. Ideální pro umístění na střešní. Vlastní trávník je všívaná plošná.


Schau Dir Angebote von Travnik auf eBay an. U umělého trávníku Royal Grass oceníte zejména dokonalost napodobení živého trávníku, jakou je tato značka známá. Díky svému unikátnímu vzhledu se hodí jako dokonalý doplněk teras, balkónů a dalších prostor.


Trávník je plně UV odolný a odolává veškerým venkovním teplotám a povětrnostním podmínkám. Dnešní špičkové výrobky nejdou na prvním pohle a často ani na dotek, rozeznat od živých variant. Umelý trávnik za najnižšiu cenu na trhu. Top kvalita, záruka až do rokov. Je mnoho míst, kde se nemůže vypěstovat přírodní travnatý koberec.


Volbou je tedy umělý trávník. Minulý víkend jsme si pořídili k bazénku umělý trávník. Předcházely tomu bouřlivé domácí diskuze a zjišťování možností. Je vhodná pro terasy, balkóny, sportovní a dětské hřiště.


Všechny naše umělé travní. Pro určité účely použití se mezery mezi „stébly“ instalovaného trávníku zaplňují pryžovým granulátem nebo pískem. V našej ponuke nájdete realistické a kvalitné umelé trávniky.


I když není umělý trávník náročný tak, jako přírodní koberec, musí se o něj také pečovat.

Trávník použitý na terasách nebo balkónech můžete vysávat nebo proplachovat hadicí. Umělá tráva je určena pro pohledové prostory s pokládkou na zpevněné plochy, slouží jako imitace přírodního trávníku. Luxusní a levná umělá tráva v akci Vás vždy potěší.


U nás, v největší kamenné prodejně v ČR si určitě vyberete na balkon, terasu i na zahradu. Vysoce odolný trávník URBAN je určen pro realizaci zelených ploch městských částí, parků, relaxačních a klidových zón intravilánu. Agility ve Forssa, Finsko Firma Laiderz instalovala Active s podložkou Enkaflex 10mm na nádherném venkovním hřišti v Kollafjordur. Trávník ochlazuje sebe i své okolí procesem evapotranspirace. Každé stéblo funguje jako odpařovací chladič.


Jeden metr čtverečný během letního dne ztratí litrů vody odpařováním a transpirací do atmosféry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky