úterý 14. března 2017

Dětská skluzavka levně

Obří dětská skluzavka Evergreen pro děti od let do let, kterou snadno složíte a uklidíte. Kvalitní provedení znčky Little Tikes. Přídavnou skluzavku lze umístit k většině dětských hřišť s nástupní výškou 150. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Levná dětská hřiště Imprest jsou vyráběna v ESTONSKU.


Jedná se o klasická hřiště vyrobena z hoblované mimostředové kulatiny. Pokud hledáte cenově dostupné hřiště nabízející vše potřebné pro zábavu vašich dětí, dětská hřiště IMPREST jsou správnou volbou. Dětské skluzavky od výrobce SMOBY #128077;, dostupné se slevou v největších českých internetových obchodech. Seznam produktů s nejvyššími #128175; slevami.


Nástupní výška plastové skluzavky je 1až 1cm. Výrobek je určen výhradně jako doplněk pro dětská hřiště z produktové řady dětských hřišť Jungle Gym. Dětská skluzavka MO2je herní prvek, který vytvoří z vaší zahrady báječné dětské hřiště.


Otevřít filtr Zavřít fi. Nízká skluzavka dobré stability je připravena pro děti od let. Délka skluzné plochy je 1cm. Veškerá dětská hřiště jsou certifikována a prověřena náročnými testy. Skluzavka s přípojkou na vodu zelená m. Vaše děti si tak mohou hrát bezpečně a zdravě.


Sestavy mají vždy uvedeno, co obsahují. Je dlouhá tři metry, takže dětem nabídne dlouhou jízdu. Pokud máte u nás účet, přihlaste se prosíProblém s přihlášením. Popis: Světle zelená skluzavka 28m značky MH je Ferrari mezi krátkými skluzavkami ( obsahuje více materiálu). Upevňuje se ve výšce cca 2-35m.


Děti jízdu na klouzačce, která podporuje zdravý pohyb, zbožňují! Díky zaobleným tvarem skluzavky předchází poranění dítěte. Slouží zároveň i jako prolézačka. Je vyrobena z kvalitního a pevného plastu.


Velká zahradní skluzavka pro děti od let. Ke skluzavce můžete připojit zahradní hadici a zvlhčovat kluznou plochu. Pro větší zábavu s touto skluzavkou je. Prolézačky, skluzavky , dětské hřiště skladem za skvělé ceny na Proděti. Domeček se stříškou, skluzavkou, šplhacím lanem, pískovištěm a dvěma houpačkami.


Nehoblované borovicové dřevo, ošetřeno tlakovou zelenou impregnací. Má pevnou konstrukci a plochu na klouzání dlouhou metru. Nosnost skluzavky je kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky