úterý 14. března 2017

Elektrický turbokartáč

Dělí se na dva typy, elektrické a vzduchové. WESSSEL EBK 28 určeno pro vysavače PROFI PROFI PROFI 10. Skvělý pomocník pro každého - Silný elektrický rotační kartáč. Popis hubic, ukázky práce a demontáže při čištění.


Vnitřní průměr vstupu pro trubku 35mm. Alle Preise in Euro und inkl.

Elegantní elektrický tyčový vysavač s otočnou hlavou je vhodný pro úklid jakéhokoliv povrchu v celé domácnosti. Elektrický turboklepač je vhodný pro příslušenství D36. K rychlému úklidu menších ploch slouží odnímatelný ruční vysavač.


Turbokartáč můžete zvolit vzduchový nebo elektrický. Vzduchový se hodí do každé běžné domácnosti, elektrický turbokartáč zase dobře poslouží těm, kteří mají dražší vysavač s odpovídající zástrčkou. V NiMh baterie, elektrický turbokartáč , unikátně tvarovaná trojúhelníková sací hubice Delta, rychlosti pro nastavitelný v. Vlastnosti: výkon ( W ) - určeno pro vysavače profi Cena je uvedena za kus elektrického turbokartáče. Bez ní turbohubici nemůžete použít.


Abyste koberec nepoškodili, nenechávejte hubici stát na jednom místě, dokud se kartáč otáčí.

Doprava zdarma Pro chovatele. Příkon W, elektrický turbokartáč pro podlahové vysavače s připojovacím průměrem mm vybavené integrovanou el. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Rotační elektrický kartáč SPIN MASTER Rotační elektrický kartáč SPIN MASTER je všestranný. Mezi barová zařízení patří i frapovače. Tato zařízení je vhodné do všech typů provozů, kde jsou připravovány nápoje.


Kategorie: Speciální péče o pleť. NADČASOVĚ KRÁSNÁ PLEŤ Dokonale čistá pokožka v každém okamžiku? Pro příště bych se na elektrickou hubici vykašlal a koupil vzduchovou - je pravda že výkon je menší, ale zase se tam nemůže takhle nic poškodit.


Nový, pouze vyzkoušený, vyčištěný, plně funkční, v orig. Silné kartáčování díky výkonnému turbínovému pohonu. Ruční turbokartáč (elektropohon) Díky elektrickému pohonu ještě výkonnější.


Ideální zejména pro lehké a důkladné čištění čalounění, autosedaček apod. This Pin was discovered by Jeffrey Barnett. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Turn almost any car to a plug in hybrid?


Find this Pin and more on Electric vehicle by Deek Dykstra. Dokonce i když je vybaven kabelem, díky ultralehké konstrukci a nádrži umístěné v blízkosti rukojeti bude možné dosáhnout i těch nejvyšších míst bez námahy.

Hubice pro vysavače Zelmer včetně redukcí. Originální náhradní díl Zelmer. Je určena pro vysávání dřevěných i. Vzduchový turbokartáč je poháněn vzduchem (který vysavač nasává) a elektrický má vlastní kabel, který se připojuje přímo do těla vysavače, má tedy vlastní el.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky