pondělí 13. března 2017

Dětské závěsné houpačky

Houpačky můžete využít i pro vaše dětské hřiště. U závěsných houpaček pro nejmenší děti je důležité, aby měly bezpečnostní opatření jako opěradlo a ohrádku proti vypadnutí. Jednoduchá konstrukce této houpačky z ní dělá bestseller mezi houpačkami. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek.


Praktické: rozkládací, závěsné.

Se stříškou máte i příjemný stín. Kupte si houpací lavici. Pro děti houpačka, pro velké lavička. Stále častěji nechybí ani v soukromých zahradách. Pamatujete na závěsné houpačky ve stromech kde jste si jako děti hráli?


My Vám přinášíme možnost připomenutí této zkušenosti i Vašim dětem. Luxusní výběr houpaček a houpadel od značek Bestway, Little Tikes, Index a dalších. To vše za úžasné ceny a dodáním do hodin.

Závěsné houpačky všech kategorií, barev a využití. Zahradní houpačka je jedno z nejlepších řešení, jak udělat vašim dětem radost. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Houpání a kolébání se děti nemusí vzdávat v žádném věku. Dětské houpačky, lehátka a houpátka.


Jen už se nebudou pohupovat ve vaší náruči, ale dostanou k tomuto účelu svou vlastní dětskou houpačku. Vyberte jim ze stylových houpacích lehátek, klasiky v podobě houpacího koníka nebo spousty dalších houpadel na doma i na ven. A co teprve houpací síť, nebo houpací křeslo – to je pak to pravé prázdninové lenošení! Například naše závěsné ratanové houpačky k Vám putují přímo z Jávy!


Nejedná se o žádnou napodobeninu, nýbrž o pravý a poctivý přírodní ratan. Originální, ručně vyráběná a exotická houpačka přitáhne zaslouženou pozornost. Pro menší děti nabízíme dřevěné houpačky a Baby houpačky neboli závěsné skořepiny se zábranou, které zajistí jejich bezpečí. Pro starší děti nabízíme síťované houpačky speciálních tvarů, aby se na nich mohly vyřádit do sytosti.


Zatímco batolata potřebují sedátka, z nichž nevypadnou, starším dětem stačí jednodušší houpačky, které můžete doplnit třeba o klouzačky. Houpačka je vyrobena z kvalitních kovových jeklů 9×cm. Kotvení houpačky je zajištěno prodloužením nosné konstrukce, která je přímo betonována do terénu a tím je zajištěna. Liší se od sebe jak, cenou, která samozřejmě odpovídá kvalitě zpracování, tak použitým materiálem.


Velmi oblíbeným typem je.

Prosím, použijte minimálně znaky! Do závěsné dětské látkové houpačky se vaše ratolest s potěšením stulí jako do maminčiny náruče. Oblíbenou houpačkou zabavíte děti v esteticky sladěném pokojíku , doplněném teepee či baldachýnem ve stejném designu, na terase či na zahradě. Pákové, závěsné , hnízdové a další druhy houpaček se sedačkami pro kojence i větší děti. Určené pro jednotlivce i pro skupiny, k sezení, stání i ležení.


Zábavné dětské závěsné kruhy do veřejného prostranství, pro zlepšení dětské aktivity. Termopodložka do dětské houpačky Sunny Termopodložka do dětské houpačky Bambi a Koala. Svrchní část flanel, výplň duté vlákno. Baleno v kartonové krabici.


Vybírejte z 3produktů v kategorii zahradní houpačky a houpací sítě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky