čtvrtek 16. března 2017

Grilovací vidlice

Popis: Zahradní gril na dřevěné uhlí, grilovací plocha x 24cm, dvě kolečka. Regulace cirkulace vzduchu, věstavěný teploměr. Vidlice rožně k nasunutí na ráhno 20xmm.


Vhodné ke grilování menších kousků masa, kuřecích stehen, klobás, žeber, zeleniny a pod. Na tomto rožni se dá ugrilovat velká dávka masa, kuřat, kuřecích stehen a.

Můžete rozšířit Váš rožeň o další vidlice. Až Vás uvidí Váš soused počínat si u grilu jako profík s grilovací vidlicí BBQ, bude jen blednout závistí. K tomuto vybavení jsou k dostání i vhodné. Bez obracečky, kleští nebo vidlice se při grilování neobejdete a proto si z naší nabídky nezapomeňte vybrat to správné grilovací nářadí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


V této sekci naleznete také další užitečné výrobky jako jsou grilovací jehly, špízové jehly a jiné. Aktuální volba obsahuje položek.

Kontakt Sídlo: HANNO CZ s. Adresa pro zasílání reklamací: HANNO CZ s. Obsah balení 1x kartáč 1x grilovací kleště 1x lopatka 8x napichovátka pro klasy kukuřice 1x grilovací vidlice 1x grilovací nůž 4x steakový nůž 1x štětec 4x grilovací jehlice 1x. Pro ráhno z jäklu 15xpotřebujete vidlice s dílem z jäklu 20x20x- viz. Na ráhno z kruhové ocele o průměru vám budou sedět vidlice s dílem z trubky 20x- viz.


Středový díl by měl být opatřen křídlatým šroubem pro snadné utažení vidlice na ráhně. Kupte si grilovací nářadí. Jestli jste si dosud říkali, že si u grilu vystačíte s vyřazenou vidličkou ze staré sady a nějakým tím nožem, zkuste zavzpomínat, kolikrát jste měli mastné ruce, maso vám spadlo na zem a kolikrát jste se nepříjemně popálili. Hlavně by mělo zajišťovat šikovnější a bezpečnější manipulaci s jídlem na grilu, tak, aby se předešlo nějakým těm škodám. Předveďte se při letním grilování s touto chytrou vidlicí, která vám změří teplotu steaku a umožní tak mít maso vypečené přesně jak má být a jak.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Pokud patříte k pyšným majitelům grilu, sáhněte po grilovací sadě od společnosti Electrolux.


Kleště, obracečka, vidlice , mašlovačka a nůž se stanou vašimi nenahraditelnými pomocníky, kdykoliv.

Cadac, Napoleon, Lucifer. HAPPY GREEN Souprava na grilování BBQ, ks, dřevo. Detailní popis produktu Klasická opékací vidlice od osvědčeného výrobce Esschert Design. Bez grilovací jehly na klobásy a jiné uzeniny si snad nikdo neumí.


Grilovací příslušenství LUCIFER najdete na Gril. Vidlička pro bezkontaktní servírování potravin teplé i studené kuchyně. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Dlouhá rukojeť chrání ruce před žárem. Napichovací grilovací vidlice 100cm. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma grilovací vidlice. Ušetříte tak čas i peníze.


Vyrobena z vysoce kvalitní uhlíkové oceli. Je tepelně odoplná až na 2stupňů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky