středa 2. srpna 2017

Stínící tkanina

Užívejte si soukromí Vaší zahrady při hraní s dětmi nebo u bazénu. Stínící tkanina - rašlový úplet. Zakryjte sousedův nepořádek na který se musíte každý den skrze váš plot dívat. Jestliže jsou namontovány svislým způsobem, představují ochranu před pohledy kolemjdoucích a před větrem. Své místo mají jak ve městech, tak i na venkově nebo dokonce v otevřené přírodě.


Velmi efektně působí i kombinace více plachet, které lze kotvit v různé výšce, a tím docílit plastického dojmu.

Návrh konkrétní kombinace je lepší nechat na architektovi. K pletivu se připevňuje. Türöffnungen schnell und preiswert Anruf ist kostenlos!


Nový typ stínící tkaniny se zesílenými okraji. Po letošních jarních zkušenostech, kdy vál obzvlášť silný vítr jsme naskladnily od italského výrobce. Díky tomu brání před zvědavými pohledy kolemjdoucích.


Nakupujte výhodně na internetu. Super-Angebote für Nivona Caferomatica 7Espresso Machine 2l bei Preis. Barva stínící tkaniny je Zelená.

Jsou vhodné ke stínění nebo jako dočasné oplocení. Tkanina má zesílená oka a hmotnost 230. Mx10M 150g HDPE UV stabil. Popis STÍNÍCÍ TKANINA - stínící úplet - stínící tkanina na plot výška 1cm.


Vhodná pro všechny typy oplocení. Detailní popis produktu. V dnešní uspěchané době si čím dál více lidí střeží soukromí, protože chtějí svůj drahocenný čas prožít v klidu domova a bez zvědavců, kteří. Lze s ní přikrývat skleníky, pařníky nebo přímo zahradnické či zemědělské kultury, nezakryté sklem pařníku či skleníku. SuperPloteS lze použít k přistínění rostlin, skleníků nebo na zakrytí stropů a stěn zahradních altánů, pergol, apod.


Sadbové brambory, postřiky, hnojiva atd. Vysoce kvalitní stínící tkanina je vyrobena z lehkého HDPE, velmi odolná proti UV záření s dlouhou životností. Prodáváme on-line sanitu, vybavení pro sport a volný čas, zahradní potřeby. Díky dokonalé stínivosti jste pomocí tkaniny schopni ochránit Vaše soukromí u rodinného domu, ale i firemní prostory či ochránit otevřené prostory kolem probíhající stavby. Poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. K zastínění klecí nebo voliér proti slunci používám stínící tkaniny s zastíněním. Variantu používám k sušení kopřiv, které rozdrolené.


Rašlový ú plet je vyroben z nezávadného HDPE, je lehký, vzdušný, chemicky odolný vůči většině kyselin a zása a to i při zvýšené teplotě.

Slouží jako dočasné řešení k zachování. K vytvoření soukromí na terase, na zahradě, pod pergolou nebo na balkoně nabízíme široký sortiment zastiňovacích prostředků. Pokud dáváte přednost plotu z pletiva, ale zároveň vyžadujete soukromí, pak jsou tu pro Vás stínící tkaniny na plot.


Popis a použití:Jednotlivá stébla rákosu jsou vázány pozinkovaným drátkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky