středa 2. srpna 2017

Zahradní sprcha dřevěná

Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!

Einfach, schnell und sicher buchen! Dřevěná zahradní sprcha. Na terase nebo zahradě bez bazénu výborně poslouží k potřebnému osvěžení.


Pokud bazén máte, skvěle ho tato sprcha doplní k důležitému opláchnutí před a po koupání. Solární sprcha Comfort 35l. Detailní popis produktu.


Tato dřevěná zahradní sprcha je vyrobena z tvrdého a jedlového dřeva , které jsou charakterizovány mít absolutní ochranu proti.

Má velkou otočnou sprchovou hlavici se extra velkými tryskami, která jsou také méně náchylná k kalcifikaci. Otočná sprchová hlavice a nastavitelná úroveň pro tlak vody jsou určeny pro pohodlnější použití. Je také velmi odolné vůči plísním, houbám a napadení hmyzem.


V zájmu zachování tropických pralesů se výrobce snaží chovat šetrně k životnímu prostředí. Produkt je vyroben v souladu s kritérii FSC certifikace. Nebo máte bazén, ale chcete mít příležitost se i osprchovat a předejít tak.


Tato sprcha se napojuje rychlospojkou na běžnou zahradní hadici, takže máte-li v bazénu vodu chlorovanou, tato bude bez chloru. Nejde o sprchu se solárním ohřevem. Voda z ní bude osvěžující, přímo z hadice, ale v mnohem elegantnější formě. Je populární nejenom svojí pevností a stabilitou, ale i pro elegantní vzhled. Ošetřeno teakovým olejem.


Vodu je možné snadno připojit na mosaznou rychlospojku a ihned začít používat. S teakovou sprchou si dopřejete relax. Kromě toho se sprchová hlava snadno otevírá a čistí.


Dále má sprcha ruční sprchu s tryskami.

Tlak vody lze plynule regulovat pákou. Vhodná k vnitřním i venkovním bazénům. Dopřejte si relax s naší zahradní sprchou ELLA. DOPRAVA ZDARMA na všechny objednávky při platbě předem (kartou či převodem). K výbavě sprchy patří dřevěná deska s protiskluzovými gumovými nožkami.


Venkovní sprcha vhodná k běžně prodejným systémům zahradních hadic Sprchu sestavíte během chviličky, jednoduše se připojí na běžné systémy zahradních hadic. Přípojka se hodí na běžně prodejné spoje hadic a násuvné systémy. Adaptér je součástí balení. Pro sprchování musí být zahradní sprcha stále napojena na vodovodní řad. Není-li napojena, nelze se sprchovat.


Pokud je sprcha odpojena a je uzavřen ventil, nedochází k úniku vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky