pátek 27. října 2017

Dřevěný plot bez podezdívky

Každý dřevěný plot je jinak silný, jinak vysoký, jinak hustý, s různými počty natřených vrstev a natřen různě drahými lazurami. Z těchto důvodů je prakticky nemožné vytvořit nějaký obecný ceník pro všechny tyto varianty. Proto si dle čísla fotografie vyberte dřevěný plot, který by se Vám líbil a my Vám jej rádi naceníme. Zdravím, chci postavit okolo baráku klasický dřevěný plot na kovových sloupkách.


Ty sloupky chci jen zabetónovat, podezdívku nechci(myslím si že by to bylo dost drahý). Každý plot vymezuje hranice pozemku, chrání před vniknutím volně pobíhajících zvířat, zabraňuje nekontrolovanému úniku malých dětí ven na ulici a zvyšuje pocit intimity a soukromí.

Právě posledně jmenovanou funkci drátěný plot „neumí“. Navíc se výborně hodí k novostavbám ze dřeva, chatám i chalupám. Vložte Tržní Poptávku zdarma a bez závazku Měsíčně oslovíme desetitisíce profesionálů a organizací z celé ČR. Cenová nabídka dodavatelé je unikátní. Na netu jsem našel fotografie podezdivky ze šalovacich tvárnic a docela mě toto zhotovení zaujalo.


Jinak bude plot z drátěného pletiva, trubkové sloupky. Mate někdo zkušenosti se stavbou podezdívky ze šal. Jedná se o cca m plotu, v litoměřicích, mezi zahradami.

Dřevěný plot stále zůstává jednou z nejlepších voleb v případě oplocení tradiční chalupy, ale i chaty nebo moderního víkendového domu. Je poměrně pracný, musí se udržovat, ale stojí za to. Plot z nich je opět bez údržby. Použít můžeme i panely svařované z pozinkovaného či poplastovaného drátu, které jsou opět bez údržby.


Je potřeba, aby povrch podezdívky pro sloupky s patkou byl rovný. Sloupky pro zabetonování ( bez patky) tyto nároky na povrch nemají. Drátěný plot na klíč bez podezdívky. Zaručujeme Vám bezproblémový průběh. Jaký dřevěný plot vybrat?


Hezký dřevěný plot nemusí být drahý. Dřevěné ploty se dají pořídit v několika variantách. Obyčejný plaňkový, nebo z mnoha frézovaných tvarů plotovek, z latěk, tyček, nebo prkenný. Moderní plot z plných nebo zdobených dělících stěn, s podezdívkou, bez podezdívky. Vyplétat začínám od země a pruty provlékáme střídavě z obou stran kolku.


V případě, že je terén v trase oplocení zvlněný, můžete buď kopírovat terén nebo bez ohledu na okolní terén postavit plot „podle provázku“. Výsledkem však bude dokonale rovný plot ! Výhodou betonových podezdívek je jejich odolnost, bezúdržbovost a dlouhá životnost.

Vyrábíme dřevěné plotovky, plotová prkna, dřevěné ploty, lišty a rygle. Montujeme dřevěné ploty, plotovky, plaňky, dřevěné ploty, dřevo. Základy podezdívky musí dosahovat nejméně do hloubky, ve které půda již nezamrzá, tj. Pokud je v místě stavby plotu vysoká hladina spodní vody, budete se muset zabývat také izolací proti vodě. U podezdívek pod úrovní terénu musíte zajistit také drenážní prvky, které umožní vodě odcházet jinou cestou.


Z tvarovek ale můžeme postavit podezdívky se sloupky, nebo pouze sloupky a do nich pak instalujeme plotovou výplň z různých materiálů (již zmíněný kov, dřevo, dřevoplast a jejich kombinace, ale i plech). Návody Zahrada a pěstování Ploty Jak postavit dřevěný plot Jak postavit dřevěný plot I bez divoké zvěře má plot ještě jednu ochrannou funkci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky