čtvrtek 19. října 2017

Stavba dětské houpačky

Příčné trámy jsou namontovány na vnitřních stranách houpačky. Připevněte vrchní břevno k příčným trámům pomocí matic, šroubů a podložek. Nakonec našroubujte další pojistné matice, které se utahují v opačném směru.


Tento krok proveďte na obou stranách houpačky. Dřevěná houpačka nabízí dětem ideální příležitost k hraní venku. Přečtěte si, jak ve snadných krocích postavit vlastní venkovní dřevnou houpačku.

Dětské houpačky, pískoviště a skluzavky na zahradě potěší každé malé i větší dítě, které tak najde zákoutí pro své hry. Rabbit - houpačky , skluzavky, prolézačky, hrazdy, šplhací sítě a horolezecké stěny, dřevěné dětské hrady, hrací sestavy, pískoviště a pískoviště. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Ochranným nátěrem prodloužíte životnost houpačky Každé dětské hřiště nebo dřevěná houpačka má svou životnost. Ta je dána jednak typem dřeva použitého ke stavbě, klimatickými podmínkami v dané oblasti, ale třeba i výběrem optimálního místa na vaší zahradě.


Vyberte si z různých tvarů, velikostí a provedení dětských houpeček. Kolem houpačky musí být volný prostor. Zajímavými houpadly jsou díly visící na řetězech upevněných do pevně zabudovaných kůlů.


Ostatní provazový sortiment.

Povrch pod houpačkou vysypte pískem nebo mulčovací kůrou. Rabbit - houpačky, skluzavky, prolézačky, hrazdy, šplhací sítě a horolezecké stěny, dřevěné dětské hrady, hrací sestavy, pískoviště a pískoviště s krytem, bezpečnostní houpačky a další příslušenství. I když budete konstrukci houpačky, dětského domku, prolézačky nebo lanové stěny sami vyrábět, lze bez problémů dokoupit skluzavky, houpačky a houpadla, prolézací tunely i dětské domečky. U prvků, které se pevně ukotvují ke konstrukci (skluzavky) nebo stojí samy o sobě (hrací domečky, dětský zahradní nábytek, pískoviště) se nemusíte obávat plastových výrobků, které jsou lehké, bezpečné a snadno se udržují. Nepřetržitě sledujeme nejnovější trendy, a díky tomu neustále s velkou kreativitou a fantazií vyvíjíme nové hrací věže, houpačky , pískoviště a domečky pro děti.


Máme tu něco pro každého, klasická dětská hřiště, rozkošné dětské domky, odolné a pevné houpačky či kompletní dětské herní sestavy. Vytvořte Vašim dětem ráj. Užší část opřete kolmo k širší, získáte tak základní tvar houpačky.


Z užší části odstraňte pomocí dláta a kladiva zadní prkno a dřevěné podložky. V dřevěné pokosnici si ostrou pilkou zkrátíme na přesnou délku laťky i kulatinky potřebné k výrobě houpačky. Sedák tvoří čtvercový rámeček.


Luxusní dětské super maxi hřiště s turbo tobogánem, skluzavkou, balkonem, vestavným domečkem s integrovanou kuchyňkou, pískovištěm, kombi lezecí stěnou, houpačkovým modulem, a spoustou doplňků. Stále častěji nechybí ani v soukromých zahradách. Zahradní houpačka je k dispozici u bazénů, v parcích, zoologických zahradách, na poutích, u restaurací, v kempech, u hotelů a na jiných veřejných místech. Dětské domečky a domky, dětské hrady, lodě, požární auta a vláčky. Pro každou věkovou skupinu máme dětské prolézačky , lanové věže a pyramidy, různé šplhací a lezecké stěny, lanové houpačky.


U nás proto nabízíme houpačky ve tvaru dřevěných disků, gumových pneumatik či spletených lanových hnízd. Nezanevřeli jsme však ani na oblíbené klasické deskové houpačky, které nabízíme jak v dřevěném provedení tak také v plastovém. Pro nejmenší jsme vybrali sedáky s bezpečnostní zábranou proti vypadnutí.

Jednotlivé části poskládejte do tvaru houpačky. Dřevěné špalíky a dvě latě z jiné palety použijte na boční strany houpačky. Natřete ze všech stran olejovou lazurou – aplikujte dvě vrstvy. Po zaschnutí lazury všechny díly houpačky sešroubujte.


Houpačky na zahradu a dětské houpačky vybírejte na FAVI. Lana zavěste na háky ve stropě. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku.


Veškerá dětská hřistě, hrací věže a dětské skluzavky pro privátní účely nabízíme i systémem Postav si sám. Dětská hřiště, dětské skluzavky a houpačky dodáváme a montujeme po celé ČR. Sestava obsahuje dřevo a krabici.


Skluzavka je za příplatek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky