čtvrtek 26. října 2017

Letní koupaliště karviná

Schau Dir Angebote von ‪Karvina‬ auf eBay an. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Koupaliště má tři bazény nabízející lidem každého věku a plaveckých schopností možnost příjemně si užít letní dny. Karvinské letní koupaliště jsme navštívili s kamerou v neděli 28. V budově koupaliště je šatna, ve které si můžete zdarma uschovat své věci.


Parkoviště zdarma na místě. Ceny vstupného najdete v sekci letní koupaliště.

Archiv Ceníky přehled ceníků společnosti STaRS Karviná , s. Provozujeme koupaliště s malým a velkým bazénem. Pro malé děti je určené brouzdaliště. V areálu se nacházejí dva bazény a jedno dětské brouzdaliště. V areálu jsou tři bazény, tobogán, třídrahová klouzačka a velké množství vodních atrakcí.


Lze využít hřiště na plážový volejbal, badminton a stolní tenis. K dispozici je také tobogán, třídrahová klouzačka, vodní atrakce, parkoviště a šatny. Možnost uschování jízdních kol i cenností. Komín je základ každého obytného domu. Návštěvníkům slouží metrový bazén.


A proto potřebuje odborný a pravidelný servis. Letní koupaliště s nejčiští vodou široko daleko a tobogánem, v ceně vstupného je i minogolf a lanové centrum. Od toho je tu společnost Izomat, která se komínům věnuje už více. POZOR ZMĚNA - KOUPALIŠTĚ OTEVÍRÁ JIŽ ZÍTRA!


Třetím místem je nově letní koupaliště.

Jsem ráda za koupaliště , protože lidi si tady mohou číst a taky za čtenáře, protože bych toho využila jako návštěvník koupaliště , takže z obou stran děkuji, řekla vedoucí koupaliště Taťána Červená. Děti i dospělí zde mohou trávit čas odpočinku nejen vodními radovánkami, ale také sportovními a zábavními hrami. V areálu je připraven plavecký i rekreační bazén se skluzavkou, dětské brouzdaliště a spousta dalších atrakcí. Zahajujeme letní sezónu a otevíráme koupaliště : Vodní areál Jih, Vodní svět!


I když se nehodláte koupat, jsou pro vás připraveny další atrakce, o víkendech zábavné akce. Areál letního koupaliště v Karviné zahájí sezónu v sobotu 28. Národní památkový ústav - Státní zámek Hradec nad Moravicí. Provádějí se úpravy areálu, opravují se atrakce a také se čistí bazény.


Pokud to počasí dovolí, návštěvníci by mohli začít koupaliště využívat už poslední květnový víkend. V bezprostřední blízkosti zde naleznete tříhvězdičkový Sport Hotel Sletiště , trampolínový park a minigolf. Uzavřeno je pro návštěvníky ve dnech, kdy vytrvale prší nebo ve dnech, kdy teplota ovzduší poklesne pod 17°C a tento stav se do 12:hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky