pátek 20. října 2017

Nádoby na vodu s kohoutkem

Plastové nádoby na vodu určené na celou řadu využití s kohoutkem i bez. Naše plastové nádoby můžete využít na pitnou či dešťovou vodu , ale i. Součástí je víko a kohoutek. Přeprava pouze PPL… 3900.


Pokud potřebujete na vaší zahradě pitnou vodu a nemáte ji zrovna k dispozici, poslouží vám tato nádoba na vodu s praktickým uzávěrem, která. Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu.

Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální. Do nádoby natočíte vodu , přidáte citron, mátu nebo ovoce a párty může začít. Nestohovatelné plastové kanystry s kohoutkem nebo výpustnou hubicí jsou vyrobeny z HPDE materiálu. Jsou certifikovány pro styk s potravinami. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Džbán je ideální na vodu , džusy, domácí limonády atd. Nabízíme i nádoby na limonády - soudky s kohoutkem , které jsou ideální na zahradní párty a oslavy. Plastový kanystr na vodu s kohoutem, objem l.

Kanystry mají potravinářský atest. Skladem i další kanystry jiných velikostí. Osobní odběr nebo odeslání. Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody, kolik chcete.


Při převzetí zásilky od přepravce ihned před řidičem zkontrolujte dno sudu, zda nedošlo k poškození během přepravy ! Sud s víkem a kohoutkem. Nádrže s větším objemem najdete v kategorii podzemní nádrže. K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody , kohouty a výpustné ventily, hadice na propojen í apod. Obciam a štátnym inštitúciám ponúkame možnosť platby na faktúru so splatnosťou. Platbu si treba s nami dohodnúť pred zadaním objednávky.


Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Nádoby na nápoje , kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce San Miguel. Plastové kanystry na pitnou vodu s otočným uzávěrem a výpustným kohoutkem určeny pro transport a skladování tekutin. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem.


Zahradní plastový stojan na vodu , zahradní sloupek. Tanker umožňuje snadné čerpání vody na zahradě. V zahradě bude nejen praktickým řešením, ale i ozdobou.

Sudy na dešťovou vodu mohou mít spoustu rozměrů a provedení. V e-shopu HORNBACH nabízíme: plastové sudy na dešťovou vodu s víkem i bez víka, sudy na dešťovou vodu s kohoutem i bez a barely na vodu. Díky sudu na dešťovou vodu můžete zalévat kdykoliv.


Z nádoby lze dávkovat vodu , limonády, šťávy, džusy a jiné studené nápoje. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce.


Nádoby , nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Porovnání cen zasobnik na vodu s kohoutkem , srovnání cen zasobnik na vodu s kohoutkem na portálu HLEDEJCENY. Kromě plastových sudů koupíte na ABstore. V naší nabídce momentálně naleznete prodej plastových b.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky