pátek 27. října 2017

Vertikutátor elektrický

Vertikutátor je stroj svým vzhledem podobný sekačce na trávu. Na hřídeli má však svisle umístěné vertikutační nože, které nařezávají travní drny a zbaví trávník staré plsti a mechu. Pružiny pak všechny nečistoty a odumřelé zbytky trávy shrabou a trávník dokonale vyčešou. Elektrický vertikutátor zajistí dokonalou péči o váš trávník bez velké námahy.


Určeno pro travní plochy do 6m 2. Popis produktu a technické parametre. Kompaktný, ľahko ovládateľný vertikutátor pre účinné a trvalé odstránenie vrstvy splstnatenej trávy z trávnika. Trávník bude dokonale provzdušněn, zdravý, hustý, krásně zelený a zbavený nežádoucích zbytků rostlin.


Trávnik bude dokonale prevzdušnený, zdravý, hustý a zbavený nežiaducich zvyškov rastlín. Vhodné pro plochy do cca. Hloubka vertikutace se nastavuje centrální pákou. Sběr do koše je ideální také díky výkonn.


Pomocí ocelových drátů a nožů, které jsou umístěny na válci, rozrývají a prořezávají trávník. Díky této akci dochází k odstranění travní plstě, mechu a odumřelé trávy. E Comfort můžete koupit přímo v našem Webshopu, nebo u našich prodejců. Príslušenstvo pre elektrický prevzdušňovač a vertikutátor Porovnať Odstrániť 4€ Cena vr.


Trávnik bude prevzdušnený, zdravý, hustý, krásne zelený a zbavený nežiaducich zvyškov rastlín. Robustní elektrický vertikutátor určený pro. Belüften und befreien Sie Ihren Rasen von Moos, Rasenfilz und Schadpilzen mit den Vertikutierern von WOLF-Garten. Ein weiterer Schritt zu einem schönen Rasen. Multifunkčný elektrický vertikutátor, ktorý ponúka aj funkciu prevzdušňovania a zberu trávy do integrovaného l zberného koša.


Systém výmeny pracovných valcov je jednoduchý a beznástrojový. Je také možné velmi jednoduchým zásahem vyměnit frézovací válec za válec s ocelovými pružinami. Válec má na sobě nožů a pružin je přítomno 24. Elektrický provzdušňovač a vertikutátor je nezbytným nástrojem pro majitele trávníků. Nechybí sběrný koš s objemem l. Pomocí vertikutace se postaráte o jeho dobré provzdušnění a odstranění travní plsti, která je ideální živnou půdou pro škodlivé houby a mechy.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Prevzdušňovač trávnika ( vertikutátor ) je nevyhnutnosťou dokonalé záhrady. Zaobstarať ručný, benzínový alebo elektrický ? Hodí pro menší okrasné trávníky a předzahrádky. Je využiteľný na menších až stredne veľkých pozemkoch s dostupnosťou elektriny.


Pracovní záběr představuje 32. Prodám elektrický vertikutátor , vše plně funkční, pouze naprasklý zadní černý kryt, ale ničemu nevadí. Stáří roky, použitý 2x ročně. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Oproti benzínovým vertikutátorům nepotřebují elektrické vertikutátory žádný benzín ani olej a nárokují si minimální údržbu. Elektrický Pokud máte menší pozemek, například do 5m tak by Vám měl stačit vertikutátor na elektřinu. Tyto vertikutátory bývají menší a mívají převážně plastovou konstrukci. Silný elektrický vertikutátor určený pro menší a střední zahrady.


Jeho konstrukce – ocelový skelet – je velmi odolný. Stroj je poháněný elektrickým motorem. Je tiež možné veľmi jednoduchým zásahom vymeniť frézovací valec za valec s oceľovými pružinami. Valec má na sebe nožov a pružín je prítomné 24. Je-li trávník zanedbaný, celý proces opakujte, a to kolmo na původní směr vertikutace.


Typy s kolektorovými motory jsou levné a lehké, dobře se transportují. Lze jej používat v průběhu celé sezóny a je-li používán pravidelně, pomáhá zabraňovat tvorbě mechu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky