čtvrtek 19. října 2017

Motorová sekačka

Je určena na malé až středně velké. Motorová sekačka na trávu se záběrem cm. Neváhejte nám zavolat pokud potřebujete pomoci s výběrem té správné motorové sekačky. Nabízí široké možnosti přizpůsobení sečení podle vašeho gusta.


Husqvarna LC 347V motorová sekačka. Dodání do pracovních dnů.

Nůž nehází, několikrát nabroušený. Po zimě naskočila na první natáhnutí. Mohu dovézt a předvést na trase Pacov - Tábor - Benešov - Praha. Cena rozumná, tedy pevná, nepotřebuji nutně prodat.


Inzerát platí do smazání. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí. Sekačka, se kterou se velmi snadno seká, má robustní ocelové žací ústrojí.


Uživatelé zcela jistě ocení měkkou rukojeť, jednoduché centrální nastavení výšky sečení a kola v kuličkových ložiskách.

Snadnejší práce Pro urychlení a hlavně přesnější práci, je možno nastavení výšky sečení centrálně. Výkon 8kW, záběr 48cm, energostart. Nastavitelná výška sečení v intervalu až mm.


Zadejte svou e-mailovou adresu Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla. Náprava s diferenciálem, automat. Její výbava a design z ní dělají doslova klenot v této nižší třídě travních sekaček s pojezdem. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. VeGA 5SXH 6inmotorová sekačka s pojezdem.


Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou. Sekačka vyniká ve vyšší střední třídě sekaček svým. Je vhodná pro použití v obtížném terénu, jako: Extrémní svahy - hráze, sjezdovky, břehy vo suché poldry, náspy podél komunikací.


Zahradní sekačka VeGA je vybavena robustním ocelovým skeletem se záběrem sečení cm. Dvoutaktní motorová sekačka s pojezdem potřebuje do benzínu přimíchat olej ve správném poměru. OHV – zlatá střední cesta Benzínové sekačky s pojezdem jsou v současné době nejčastěji vybaveny motorem typu OHV. Dále má odolnou konstrukci, která vydrží mnohaleté používání. Doručíme zítra, vše máme skladem.


Osobní odběr na místech. Pokud nebudete chtít trávu sbírat a někde na zahradě skladovat, můžete mulčovat – dovnitř sekačky je totiž možné vsunout mulčovací vložku. Kombinovaně lze střídat mulčovaní a sběr do koše nebo výhoz dozadu.

Komfortní motorová sekačka Honda HRX 4VY je svým provedením určena nejnáročnějším zákazníkům. Má regulaci rychlosti pojezdu a šířku sečení 4mm. Na sekačky VeGA je poskytována prodloužená záruka roky viz obsah a podmínky záruky.


Aby Vám sekačka sloužila spolehlivě a co nejdéle, je třeba ji věnovat náležitou pozornost a to nejen během sezóny, ale zejména pak na jejím konci, než ji uložíte k odpočinku. Pravidelná údržba by měla zahrnovat minimálně kontrolu stavu oleje, benzínu a znečištění vzduchového filtru u benzinové sekačky. Jenom pohnete pákou a sekačka s pojezdem už vše obstará za Vás. Sekačky s pojezdem jsou navíc vybaveny velkými koly pro snadný pohyb v terénu.


Najdete u nás široký výběr značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky