pátek 27. října 2017

Plastová prkna

This feature is not available right now. Traplast je zdravotně nezávadný plast, 1 recyklát, který vyrábí česká společnost. Terasová prkna : k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hnědá plastová prkna z Traplastu jsou vysoce odolná povětrnostním vlivům, nehnijí, nekorodují, nemění barvu. Jsou vhodné pro použití v nejrůznějších.

Vybírejte kvalitní plastové plotovky a další výrobky z našeho sortimentu v různých barevných variantách. Plastová prkna lavičková. Nakupujte přímo u českého výrobce.


Doprava je plánována dle harmonogramu, v případě individuálního závozu bude doprava přeúčtována dle skutečných km. Jednotlivá prkna v naší nabídce se liší jak barvou, tak drážkováním na povrchu prkna. Všechna prkna do jednoho jsou opatřena protiskluzovou vrstvou – nepodaří se vám na nich uklouznout ani, když je deska mokrá. A to se nehodí nejenom, když máte děti, ale také pokud hledáte skvělý materiál k bazénu.


Terasovky, tedy prkna určená na konstrukci venkovních teras u domů nebo chat, se dodávají drážkovaná jednostranně, oboustranně nebo jsou hladká.

Výroba na základě americké licence Strandex. Plotovka s okrasnou hlavou. Téměř bezúdržbové produkty se zárukou až.


Jak se v horku zahřívají naše prkna ? Zajímavé výsledky testu zde více. Dřevoplast doživotním společníkem. Rozhodujete se jaký materiál na terasu vybrat? Tento článek je přesně pro Vás!


Lze jej použít i přímo ve vodě, nebo např. WPC desky nabízejí přirozený vzhled dřeva a povrch, který je. V letošním roce doplňujeme nabídku terasových prken Authentic o extra široká prkna Max Rustic v šíři 1cm. Skvělý doplněk na zahradu i jako městský mobiliář.


CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity nabídky. Dutá prkna mají nižší nosnost, ale jsou levnější. U plných prken je tomu přesně naopak. V obou případech je ovšem cena prken velmi příznivá ve.


Výrobky z Traplastu, recyklované plasty. Využití najdou i při budování výběhů a.

U každého zboží si můžete. Zejména modřínová terasová prkna se hodí pro venkovní použití, protože obsahují pryskyřici, která účinně odpuzuje vodu. Dá se říci, že v základu disponují přírodní ochrannou impregnací. Produkty ze sibiřského modřínu navíc nevyžadují téměř žádnou údržbu. Využijete tak každé terase či kolem bazénu.


Ohoblovaná prkna můžeme také velmi jednoduše ošetřit impregnací na dřevo. Pokud se chcete dozvědět více informací o prknech, přečtěte si článek na téma prkna. Naše terasová prkna obsahují rozumný poměr polymeru a dřevní hmoty, kterým se docílilo vysoké kvality terasových prken.


Nabízíme kvalitní WPC prkna a desky na terasu. Vyrábíme WPC terasy PERWOOD s komorovými a plnými profily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky