pátek 20. října 2017

Přípravek na hubení mravenců

Substral na mravence granulát na hubení mravenců. Je určen k zásypu nebo zalití mravenčích stezek v domě, na terasách nebo balkónech nebo na chodnících kolem domu. Hubení mravenců a otázka jak na mravence, je s našimi produkty jednou provždy vyřešena. Nedbejte na babské rady a vsaďte na osvědčené metody.


Mravenci již nebudou problém.

Lepidlo stačí vymáčknout z tuby, rozetřít na připravený podklad (např. karton, plech, překližku) a umístit na místo předpokládaného výskytu mravenců. ATAK fumigátor je nová metoda hubení hmyzu. Na hubení mravenců používáme speciální návnady, které jsou nejen vysoce účinné. Jelikož se na místě může vyskytovat hned několik hníz náš pracovník se postará o celoplošné rozmístění těchto návna aby se podařilo účinně zlikvidovat celou kolonii.


Váš problém s mravenci tak vyřešíme jednou provždy. ATAK - prášek na mravence 1gramů. Přípravek lze aplikovat způsoby: posypem, postřikem, zálivkou.

Raid prášek na hubení mravenců a švábů 2g. Rychlý a dlouhodobý účinek až týdnů. Snadné použití, účinkuje již minutu po kontaktu.


Granulát proti mravencům je růžově zbarvený a patří také do skupiny účinných prostředků k hubení mravenců na terasách, v altáncích apod. Granulát opět mravenec nanese na své tělíčko a odnese do hnízda, kde zničí celou kolonii. Mšice dokáží způsobit velké škody. Jestliže na vaší zahradě žijí mravenci a mšice, které ničí úrodu, máme pro vás tipy, jak se jich účinně zbavit. Jde to šetrně, bez užívání chemických látek.


Na místo, kde se hromadí, nastražte osolený celer posypaný skořicí. Za pár dnů se odstěhují. Do cestičky jim připravte papír a na něj kvasnice s cukrem či medem. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.


Je důležité zvolit a použít přípravek na hubení mravenců , který odpovídá druhu, popř. Je velmi důležité rozlišit, jaký druh mravence se v dané lokalitě vyskytuje!

Pokud je mravenec malý, až zlatavě průsvitný, jedná se mravence faraon ( Monomorium pharaonis). Vyberte si z naší nabídky účinných prostředků na hubení mravenců. Univerzální a rychle působící přípravek proti mravencům, určený na použití v inetriérech a jejich těsné blízkosti jako jsou terasy, chodníky, příjezdové ce.


Nástrahy na hubení mravenců Protect uchovávejte mimo dosah dětí. Je škodlivý pro vodní organizmy, proto zabraňte jeho vniknutí do povrchových a spodních vod. Popis: Nástraha na hubení mravenců faraónů v domácnostech s ochranou Bitrex.


Doporučujeme objednávat minimálně - ks pro jednu bytovou jednotku, jinak účinnost zásahu nebude dokonalá. Má podobu roztoku nebo prášku. K okamžitému použití poslouží sprej v lahvičce s mechanickým rozprašovačem nebo aerosol opatřený doplňkovou aplikační tryskou, pomocí které se přípravek vpraví přímo do škvír a nepřístupných míst.


Jedná se o hubení zcela bez chemie. Minerální přípravek na hubení parazitů a hmyzu 200g TULIS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky