čtvrtek 26. října 2017

Rošt do krbu

Tento rošt do krbu je vyroben z lamel s U-profilem. Ty umožňují lepší odvod tuku z grilovaného masa a omezují tak jeho kapání do ohně. Naleznete zde i rošty nad otevřená ohniště.


Umožňuje spodní přisávání vzduchu,což podporuje hoření. Rošt Vám vyrobíme na míru.

Krbové rošty pro krby bez spodního roštu zajistí v krbovém prostoru dokonalé hoření a jsou navíc esteticky velmi příjemné. Opatrne sa tiež musí kúriť čiernym uhlím a briketami s olejnatým spojivom. Rozmer roštu vyberajte vždy o niečo menšie, pretože sa po zahriatí vplyvom teplotnej rozťažnosti liatiny zväčšuje.


U menších roštov stačí medzera mm, u väčších potom mm. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Náhradné liatinové rošty do ohnísk.

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Vyberte si ten nejvhodnější rošt do Vašeho topidla. Ať už se jedná o obdélníkový, kulatý , čtvercový, hladký čí profilovaný rošt anebo o litinový rošt v podobě vaničky , objednaný rošt Vám rádi zašleme dopravní službou přímo domů.


ZOP krby Slovensko dodáva krby, krbové vložky, záhradné krby, komíny, krbové kachle a kompletný sortiment materiálov a príslušenstva pre stavbu krbov. Závesný rošt obdĺžnik má rozmer: šírka 42cm hĺbka 35cm Pre reálne používanie je potrebný otočný držiak z našej ponuky. Vložka do krbu Paleo a Rustika.


Súčasťou balenia je aj grilovací rošt. Určené pre krby Paleo a Rustika. Přesnou cenu Vám zašleme po zpracování objednávky. Dodáváme krbové litinové rošty jak do krbů, které nejsou vybaveny spodním roštem, tak i do krbů, které toto vybavení mají. Litinový rošt ve tvaru vaničky na pěti nožkách (pátá nožka je uprostřed) je určen do.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Firma patrí k najväčším distri. LITINOVÝ ROŠT 25xCM.


Je možné voľne vložiť do krbu , ak máte väčšiu krb a rošt na celú šírku by bol zbytočne.

Grilovací litinový rošt do Vašich krbů, grilů a ohnišť na grilování různých pochutin. Nerezový Biorošt má rozměry 53cm x 38cm. Cenovou nabídku Vám obratem vyhotovíme - ZDARMA. Nově v našem sortimentu naleznete i ucelenou řadu kulatých litinových roštů a to od průměru 1do 3mm.


Jedná se o kvalitní kulaté rošty z šedé litiny. Vámi vybraný kulatý litinový rošt Vám obratem zašleme dopravní službou až k Vám domů. BIO rošt do krbu ve třech velikostech. Liatinový rošt je neoddeliteľnou súčasťou každých krbových kachlí. Ponúkame mimoriadne kvalitné.


Po grilování bývá rošt většinou velmi znečištěn a očistit jej je dost nepříjemná a zdlouhavá práce, pokud se nesmíříme s tím, že tuky a zbytky připečeného masa zůstanou na roštu do dalšího grilování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky