středa 25. října 2017

Plastová nádrž na vodu 1000l

S touto nádrží si můžete zadržovat vodu z okapů. Inzerát byl odebran z oblíbených. Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž. Na dně nádrže je zbytek lepidla max.


Rozměry jsou 1x 1x 100cm výška.

Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha cele nadrže cca 20kg. Součástí dodávky je plastový pochozí poklop.


Technický list ke stažení Použití: plastová nádrž pro přepravu a skladování vody a neagresivních kapalin při atmosférickém tlaku vhodná pro přepravu kvaplín skladování pitné vody. Plastová samonosná nádrž na dešťovou vodu. Na vysokotlaké mycí lince probíhá: vnitřní i vnější mycí program, sušení horkým vzduchem, tlaková zkouška a výměna dále již nepoužitelných komponentů.


Po repasu jsou výpustní ventily zaplombovány aluminiovým víčkem pro garanci toho že nebyli po repasu použity. Tímto programem proběhl u nádrže repas což znamená že může být IBC nádrž znovu použitá a získáte tak jistotu, že Vaše kapalina nebo voda nebude kontaminována zbytky původního obsahu.

UN certifikátu – vhodná najmä na dažďovú vodu, zavlažovanie, tekutý odpadn, na stavby a pod. K dispozícii aj väčšie množstvo. Předností je kromě objemu také široké využití a prvotřídní kvalita. TOP: Retenční nádrž na vodu , jímka, septik, žumpa Topován. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


Jímka je včetně uzamykatelného poklopu. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Nádoba je vypláchnutá na specializované mycí lince, vhodná na užitkovou vodu. Původním obsahem byli hnojiva, přísady do krmiv, kyseliny (citronová, octová) , lepidla a jiné látky.


Jedná se o nádrž včetně klece s dřevěnou paletou. Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu Vám umožní efektivně využívat dešťovou vodu. Osvědčená konstrukce, 1 vodotěsnost a životnost pro několik generací.


A to vše za bezkonkurenční cenu, navíc s kvalitním příslušenstvím. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš. Nadzemní nádrž na vodu využitelna k předzásobení objektu pitnou vodou, nebo pro posilovací stanice.


Inteligentní design plastové nádrže Kingspan s žebrovanou konstrukcí poskytuje mimořádnou pevnost a 25-ti násobně nižší váhu v porovnání s betonovými nádržemi!

Tato opravdu velká plastová nádoba na vodu je ideálním řešením pro chataře a chalupáře. Velký a snadný výběr nádrží na vodu najdete v našem e-shopu. Nádrž na vodu ECOTANK 240l.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. Nabízená nádrž je vyfocena na přiložených fotografiích. Místo odběru je v Libereckém kraji, Svijany.


Dotazy prosím na uvedenou e-mailovou adresu, odpovím do hodin, nebo volat na uvedené telefonní číslo, SMS prosím ne, děkuji. NÁDRŽE NA VODU A KAPALINY. V naší nabídce najdete: Dekorativní zahradní nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování dešťové vody ze střech rodinných domů. Včetně příslušenství jako jsou sběrače deštové vody, výpustné kohouty, hadice atp.


Designová nádrž na dešťovou vodu Aare 2vje vyrobena z kvalitního plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky