čtvrtek 19. října 2017

Prodej zeleniny

Díky našemu systému produkce a distribuce na vás čeká vždy dokonale čerstvá zelenina. Naše rodinná farma JAMBOZ s více než letou tradicí se zabývá pěstováním zeleniny v Čáslavi a okolních obcích. Juvita - Pojízdný prodej ovoce a zeleniny po téměř celé jižní Moravě. PRODEJ OVOCE A ZELENINY VE STŘEDU 10.


OD 16:DO 16:HODIN PŘIJEDOU OVOCNÁŘI PRODÁVAT OVOCE A ZELENINU K HOSTŮDCE V LIBÍNĚ Prodávat se budou jablka, jahody, meruňky, nové brambory, cibule, česnek, nakládačky, mošt a med. Nakupujte ovoce a zeleninu od soukromého farmáře!

Nabízím také druhů vlastního jablečného moštu či smíšený med. Naší nabídku doplňuje také prodej obilovin a souvisejících produktů. Seženete u nás pšenici, sladovnický ječmen, oves, proso nebo řepku olejku. Farmáře pak potěšíme dodávkou balíků slámy nebo sena.


Chcete si pochutnat na skutečně poctivé a zdravé zelenině? Od poloviny května do října zajišťujeme prodej zeleniny v Kupařovicích. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Jana Nechanická, Vladimír Linhart, Bedýnka.


Prodej ovoce a zeleniny v Lišově.

Největší výběr ovoce a zeleniny, čerstvých bylinek a hub. Rozvoz do celé ČR, velkoobchodní prodej. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Nabízíme osivo v programu HOBBY a PROFI, široká síť prodejen. Vypěstujte si vlastní zeleninu! V naší nabídce naleznete různé druhy zeleniny podzemní, nadzemní i plodové.


Pravý farmář většinu času pěstuje a nemá tolik času se věnovat rozvozu a převozům svých výpěstků. Velká nabídka osiv a semen jako jsou rajčata, papriky, různé bylinky a další plodiny. Pochutnejte si na opravdu poctivé zelenině. Věnujeme se pěstování zeleniny na vlastních polích. Provozovna a sklady se nachází v Hrušovanech nad Jevišovkou v. Zastáváme prodej přímo od pěstitele, tak jak je to zavedeno v zemědělsky vyspělých zemích.


Jsme rodinná firma farma Polák a zabýváme se pěstováním brambor, cibule, zelí a jiné zeleniny v okolí Lochenic u Hradce Králové. Farma Doňov pěstujeme domácí zeleninu, prodej přímo od pěstitele ze dvora. Dobrý den, vítejte na stránkách zeleninové farmy v Doňově.


Distribuce a dovoz ovoce a zeleniny jsou zajištěny vlastním moderním vozovým parkem a vozy. Výdej na základě výzvy (sms, volání).

Jablka a jahody – pěstování a prodej -jablka-jahody. Zemědělský podnik Pavel Jebáček je malá rodinná farma obhospodařující ha půdy v. Ekofarma Boršov-ekofarma-borsov. Jsme rodinná ekologická farma zabývající se chovem ovcí, produkcí jatečných jehňat, pěstováním ovoce, zeleniny a. Aktuální katalog firem v kategorii On-line prodej ovoce a zeleniny. Pěstujeme zeleninu a následně ji dodáváme do velkoobchodnů a maloobchodů. Podívejte se, kde koupíte naši zeleninu.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Třikrát denně zavážka čerstvého pečiva. Sídlíme v obci Větrný Jeníkov hned u. Pěstování ovoce a zeleniny , českého česneku, hrušek a meruněk.


Velkosklad i drobný prodej včetně. Kunratická stodola je dodavatel špičkového ovoce a zeleniny na váš stůl i do restaurací. Nabízíme kvalitní zboží, vždy čerstvé, ovoce a zeleninu bez chemického ošetření.


Nabídku jsme rozšířili o luxusní čerstvé i balené potraviny taktéž z dovozu. Domácí třešně, meruňky, lusky nebo kedlubny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky