pondělí 23. října 2017

Nejlevnější domky

Zhotovíme Vám domek, chatu či garáž na míru podle. Máme řešení, jak postavit nový moderní dům levně. Takovéto stavby díky svým malým rozměrům a zastavěné pološe od 40mjsou vhodné převážně pro stavbu na malém pozemku, nebo například v chatové oblasti.


Hledáte zahradní domky ? Prohlédněte si náš katalog rodinných domů a vyberte si ten pravý projekt pro Váš vysněný domov.

Samozřejmostí je také možnost individuálních úprav. Naše firma prodává a montuje zahradní domky , zahradní chatky, srubové chaty, dřevěnice, sauny, víkendové dřevěné chaty, rekreační dřevostavby, přístřešky na auta, garážová stání, pergoly, dřevěné dětské domečky, psí boudy, dřevěné zahradní domky na nářadí, dřevěné garáže. Zahradní domky na nářadí i jako schovka pro malé dobrodruhy. Pokud patříte mezi domácí kutily, zahradní domek vám na zahradě nesmí chybět. Zajistěte pro sebe a své nejbližší dům, který Vám změní život.


V naší nabídce si můžete vybrat montovaný rodinný dům za milion korun, ale menší domky pořídíte již od pár set tisíc. Získáte tak nejlevnější montované domy na klíč. Altány naopak vytváří příjemné místo pro odpočinek a relaxaci za parných, ale i deštivých dní.

Veškeré inzerované zboží máme skladem a doručujeme do dvou dnů od objednání. Stavíme dřevostavby po celé ČR. Naše dřevostavby stojí na více než 1místech po celé republice. Pasivní a nízkoenergetické dřevostavby na míru.


Jednoduchý systém dřevostaveb Naše typové domy řady Family jsou ekonomické nejen svoji pořizovací cenou, ale také příznivou cenou při jejich užívání. ZELENÉ DOMKY …dřevostavby na klíč za skvělé ceny Nadchněte se s námi pro moderní a ekologické dřevostavby na klíč a za skvělé ceny. V této kategorii naleznete dřevěné zahradní domky ve velikostech od do metrů. Rychle, pohodlně a na jednom místě.


Vyberte si novou nemovitost na sreality. Panelové domky jsou především určeny pro ty zákazníky, kteří požadují domek za nízkou cenu a ocení jejich jednoduchou montáž. Jsou dodávány v předmontovaném stavu, v panelech, které stačí k sobě sešroubovat dodaným spojovacím materiálem. Panely domku jsou tvořeny rámem pobitým palubkami o síle mm (nebo mm). Tento typ domků je rozměrově pevně dán a jiné rozměry je možné vyrobit pouze v případě větší kusové série.


Díky naší široké nabídce dřevěných, plechových nebo plastových zahradních domků a bezkonkurenčním cenám si u nás vybere každý pro sebe ten pravý zahradní domek a vykouzlí na své zahradě příjemné zázemí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Máte-li zájem o moderní, ale zároveň nejlevnější mobilní domy, vsaďte na kvalitu a časem i řadou spokojených zákazníků prověřeného prodejce.


Mobilní domy přinášení zcela jiné možnosti plnohodnotného bydlení za zlomek ceny klasického domu.

Ať už se bude jednat o zabezpečené domky na nářadí a zahradní stroje, nebo zahradní domeček pro vaše ratolesti, bude vám stačit jen trocha šikovnosti a stavitelského nadšení. Popis: DOPRAVA zdarma po celé ČR ! Palubkové domky jsou nejlevnější domky z naší nabídky. Stěny domku jsou tvořeny palubkami o síle mm (nebo mm), které se zasouvají do drážek vytvořených v rohových hranolcích. Montáž je velmi jednoduchá a zvládne ji opravdu kaž. V sortimentu najdete plechové zahradní domky s kvalitní povrchovou úpravou a hliníkovým či ocelovým rámem.


Mnoho modelů v řadě rozměrů, barevných variant, s plochou i sedlovou střechou a jednokřídlými i dvoukřídlými dveřmi. Firma EasyHomes je jako český výrobce specialista na moderní a levné dřevostavby. Levné dřevostavby na klíč.


Kvalita prověřena mnoha spokojenými klienty. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Prozkoumali jsme trh s malými domky na klíč, a navrhli tak projekt venkovský dům malý. Nejlevnější zahradní domky a altány.


Krásný, moderní, levný, ale především úsporný dům za cenu bytu je dnes realitou. Rodinné domy v provedení dřevostavba nebo zděný na klíč. Ceny od milionu korun včetně DPH a základové desky.


Celoroční mobilní domy splňují příslušné EU normy. Jsme na trhu více než let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky