úterý 31. října 2017

Solární sprcha na zahradu

Solární sprcha jako skvělé osvěžení. Máte zahradu , ale z finančních důvodů si nemůžete pořídit vlastní bazén? Nezoufejte, neboť i vy se můžete. Nejlevnější solární sprcha s tímto objemem na trhu.


Nádrž na litrů teplé vody. Kohoutek na oplach nohou a pákové nastavení teploty vody, to jsou.

V článku si povíme, jaké typy solárních sprch jsou u nás dostupné, a jak si můžete svou sprchu na zahradu vyrobit svépomocí. Zahradní sprcha je skvělým doplňkem na každou zahradu. Použitím sprchy například před vstupem do bazénu snížíte riziko jeho znečištění. Určitě dobrým doplňkem na zahradu nebo k bazénu je solární sprcha která v letním počasí osvěží jak děti ktreré solární sprchy na zahradu mají velmi. Sprcha má kloubovou hlavici, regulaci teplé vody a separátní kohoutek na oplach nohou.


Stačí připojit na zahradní hadici. Ohřev vody probíhá slunečním svitem na akumulační zásobník v těle. Materiálové zpracování z PVC.


Díky černé barvě dobře akumuluje teplo, a tak snadno ohřívá vodu.

Ta se nachází v zásobníku, který je umístěný ve spodní částí a zvyšuje stabilitu. Celkový objem této sprchy je litrů a řadí se tak do skupiny menších sprch. Rychlé opláchnutí před každým vstupem do bazénu zajistí, že váš bazén zůstane naprosto čistý.


V případě, že bazén nemáte, tak jsou solární sprchy ideálním doplňkem každé zahrady, který se postará o ochlazení vašeho přehřátého těla. Venkovní sprcha se solárním ohřevem v luxusním designu Cobra. Tato sprcha se výborně se hodí na každou zahradu k bazénu. Využijte je k osvěžení i umytí.


Předejdete tím znečišťování vody v bazénu a snížíte spotřebu bazénové chemie. Sprcha na zahradu není finančně náročná a nadělá spoustu radosti a užitku. Navíc zahradní sprcha solární zajistí přísun teplé vody a to zcela zdarma.


Na snímku solární sprcha Standard. Objem zásobníku na teplou vodu je litrů, což bohatě postačí na několik cyklů osprchování. Pomocí kohoutu je pak možné si namíchat příjemně vlažnou vodu přesně podle svých potřeb.


Bez nutnosti stavebních prací. Tento model je již nahrazen nástupcem- solární sprchou Sunny Style - navíc ve možných barvách. Typů solárních sprch je několik. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Doplatek při předání zboží.

Pokud jste domácí kutil, bude pro vás konstrukce zahradní solární sprchy úplná hračka. Pokud i vy sháníte solární sprchy na zahradu , vyplatí se vybírat podle důležitých kritérií. Cena je v každém případě velmi důležitá, nemůže však představovat jeden jediný ukazatel. Jak tedy na výběr solární sprchy na zahradu ? To vše je solární sprcha. Při teplých dnech dokáže zahřát teplotu až na °C.


Nebojte se, nebudete se v ní vařit jako párky. Rádi byste se během horkých letních dnů rychle a efektivně osvěžili? Ekologický zdroj teplé vody s prodlouženou relaxační hlavicí a kohoutkem pro oplach nohou.


Ideální je orientovat ji na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky