úterý 24. října 2017

Pripravek na hubeni stenic

A na rozdíl od klasické dýmovnice stačí byt uzavřít pouze na minut. Po uplynutí tohoto času lze byt normálně a bez zápachu používat. Moderní přípravek na hubení štěnic a blech vyznačující se vysokou vypudivostí a zároveň dlouhotrvající účinností. Vysoce účinné postřiky a dýmovnice na likvidaci štěnic. Monitorovací pasti na štěnice a insekticidní přípravky proti štěnicím.


Určeno pro koncové uživatele i pro profesionály.

Postřik na hubení štěnic a švábů - 4ml. Desítky přípravků na hubení a „spolehlivou likvidaci štěnic jsou inzerovány na internetu. Pokud by deklarovaná účinnost byla reálná, nebyl by asi problém s výskytem štěnic tak rozsáhlý, kterým se v současné době stal.


Další možnotstí je zavlečení štěnic do domu v nábytku z bazaru ( na inzerát apod), ale také ve zcela v novém, nově koupeném nábytku. Nikdy neberte věci od popelnic - někdo se jich mohl zbavit právě proto, že jsou v nich štěnice. Je možná pouze platba převodem na účet nebo osobní odběr v Hradci Králové. Přípravek určený k hubení štěnic a švábů a jiného lezoucího hmyzu při sanitární hygieně. Nerozprašujte na povlečení a šatní prádlo, ale doporučujeme to v případě vyprání v °C stupňové vodě.


Obsah nádobky stačí na 30mplochy.

Na dosažení maximální účinnosti rozpraš opakujte po 2-týdnech. Rady a návody jak se zbavit štěnice domácí, štěnice postelové. Likvidace štěnic, jed na štěnice, dezinsekce proti štěnicím, plynování štěnic.


TĚNICE - Na hubení a likvidaci štěnic doporučujeme použít osvědčené a spolehlivé přípravky, které jsou speciálně určeny právě pro hubení štěnic, tyto přípravky mají vysokou účinnost a rychlé působení. Vhodný je postřik na hubení štěnic s rychlým účinkem. Po minutách mravenci uhynou. Aplikaci opakujte několikrát, v týdenních intervalech. Prášek proti štěnicím, švábům a jinému lezoucímu hmyzu.


Je vhodný na hubení škůdců v následujících prostorách: domy, byty,… Cytrol Dust 150g. CYTROL DUST poprašový přípravek k hubení mravenců. Protect 5ml patří mezi přípravky proti hmyzu s dvojitým účinkem proti štěnicím a proti blechám. Insekticid působící na dospělce i larvy štěnic a. Podpůrný prostředek k hubení štěnic, nenahrazuje postřik na štěnice nebo další prostředky na likvidaci štěnic. Způsob a cena provedení dezinsekce při likvidaci štěnic závisí na lokalitě a rozsahu zamoření.


Přesnější informace Vám proto sdělíme až po prohlídce zasažených prostor. Akce Profi Na objednávku Nástraha proti myším, potkanům, hrabošům a hryzcům v domácno. Neselektivní herbicid na plevele se systémovým účinkem pro postřik na list, určený k hubení širokého spektra jednoletých a víceletých plevelů.


Tento produkt je dostupný pouze pro profesionály, přihlašte se nebo se registrujte.

Použití i na vodní plochy a toky. Posíláte děti na školu v přírodě, na tábor, na školní, nebo zájmovou akci a bojíte se, aby si nepřivezly domů štěnice z ubytovacích zařízení? Feromon na štěnice (Bed Bug Lures) – je kapsle obsahující agregační feromon štěnic, který umístíte doprostřed lepové plochy monitorovací pasti na štěnice.


Nepokoušejte se kapsli otevřít, kapsle je po vyjmutí z obalu připravena k použití. Shromažďovací feromon aktivně láká obě pohlaví a všechna vývojová stádia štěnic do pasti. Základem je prozkoumání a vysátí vysavačem všech dostupných míst v dané místnosti, všech skulin a prasklin, matrace atp.


Nezapomeňte ani místo za obrazy, i spáry v konstrukci postele či zdi. Kromě samotných štěnic se zaměřte i na jejich vajíčka. Veškeré textilie přeperte na stupňů a nezapomeňte důkladně vyčistit i samotný vysavač.


Pokud na pokousání od štěnic nejste alergičtí, nemusí se vůbec projevit. Můžete tak mít doma krvelačné škůdce a všimnete si jich až po masivním rozšíření. Kousnutí štěnice se nejčastěji nachází na nekrytých místech – nohách, pažích, zádech a krku. Může být pouze jedno, ale častější jsou štípnutí ve skupině. Na to, jak se zbavit štěnic v domácích podmínkách, neexistuje spolehlivá rada.


Je to velmi náročná operace vyžadující zásah desinsekční firmy , které vám již při první telefonické konzultaci domácí hubení štěnic nedoporučí. Na chatě jsem dala dvě dýmocnice, ale hned druhý den po aplikaci jsem našla na podlaze jednu živou štěnici. Nechápu jak to, když doma mi dýmovnice fungovaly perfektně a hned druhý den byl klid.


Zkuste frázi Pripravek na hubeni plevele trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky