úterý 24. října 2017

Výstaviště floria kroměříž

Výstavy a burzy Floria Kroměříž. Areál výstaviště se nachází na území bývalých Rybalkových kasáren v okrajové části Kroměříže. Z původní zástavby zde zůstala původní hala a zastřešené volné plochy, které spolu s halou prošly generální rekonstrukcí a vytvořily moderní zázemí pro venkovní expozice. FLORIA JARO – největší zahradnická výstava v České republice Svátek pro všechny zahradníky a zahrádkáře se blíží. Jedna výstavní hala bude věnována: - přehlídce zlatých trofejí spárkaté zvěře.


Navštivte unikátní zábavní park Dětský svět Floria , který nabízí vyžití pro celou rodinu za jakéhokoli počasí.

Restaurant und Hotel Octárna. Gourmet-Tourismus, Unterkunft. Die Brauerei Černý orel. Těšíme se na vás ve dnech od 27. Nakup levně, pohodlně a bez skrytých poplatků.


Celý areál je možné projít suchou nohou i za nepříznivého počasí a to včetně venkovních výstavních ploch. Samozřejmostí je komplexní výstavní zázemí včetně stánků, restaurace, ozvučení, ostrahy, zázemí pro vystavovatele a prostorů pro doprovodný program. Mimo tradiční zahradnické výstavy Floria JARO, Florie LÉTO a Floria PODZIM se v prostorách výstaviště konají koncerty, výstavy, veletrhy, svatby a jiné kulturní akce.


Nedávno opětovně vybudované výstaviště Floria v Kroměříži je skvělým místem ať už potřebujete načerpat nové informace z určitého oboru při jedné z četných výstav či si jen odpočinout ve zdejších nádherných zahradách.

Vyražte sem za každého počasí - celý areál je zastřešen a historické centrum Kroměříže máte odtud na dosah. Chloubou výstaviště je okrasných zahrad – japonská mokrá a suchá, sortimentová, provensálská, stepní a divoká, které do výstaviště vnesly krásu, pohodu a vtiskly mu neopakovatelnou atmosféru. Kč Již pošesté se výstaviště promění ve Svatováclavské slavnosti piva.


Těšte se na špičkovou hudbu, pivní speciály moravských pivovarů a gurmánské pochoutky. Již potřetí se areál výstaviště promění ve světové pódium, které hostí ty nejzářivější interprety. Seznam akcí z kalendáře akcí všech typů - kultura, sport, zábava apod. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý doprovodný program. Naši zahradníci stále zkrášlují město Olomouc.


Dnes instalovali na Dolním náměstí rozkvetlé závěsné nádoby s balkonovými rostlinami, které bud. Zajímavostí nachystanou pro návštěvníky je nově vybudovaná in-line dráha okolo areálu výstaviště , na které se pravidelně pořádají také kurzy bruslení. Zahradnická výstava Floria Léto totiž bude expozice kaktusů a sukulentů. Aquatera Kroměříž je prodejní burza pořádána na výstavišti Floria.


Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny! Zadejte si inzerát na chovatelský web a prodávejte , nakupujte s námi nejen na burze. Při letošní jarní výstavě příchozí ohromí nově vybudovaná voliéra s okrasným ptactvem , která je zakomponována do relaxační zahrady.


Kliknutím na To se mi líbí se Vám budou automaticky zobrazovat alba z uplynulých výstav na Vašem profilu. Klidně nám napište nebo zavolejte na níže uvedené kontakty.

Děkujeme, že jste s námi. The Floria autumn exhibition in Kroměříž puts mainly fruit and ornamental trees and a wide variety of autumn flowers on display. Here you can also admire an.


Organizujeme výstavy a veletrhy. Naše výstaviště je nově vzniklé ve Zlínském kraji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky