pátek 20. října 2017

Houpačka kovová

Umělý ratan vyniká svou odolností proti UV záření,je bezúdržbový a velice lehký. Na polyesterový sedák, který je v místě nohou prodloužen, se vejdou až osoby. Zahradní houpačka s krycí stříškou proti slunci i větru.


Doplněk teras či verand v teplém ročním období. Kovová houpačka nebo postel.

Maximální komfort zajistí moskytiéra,která je součástí výrobku. Rozměry: výška výrobku 205cm, šířka výrobku 250cm, hloubka 142. Na zimu však doporučujeme houpačku uschovat uvnitř domu nebo garáže. Pohodlné polstrované sedáky jsou vyrobeny z pruhované textilní látky. Stříška je taktéž textilní, a před deštěm vás příliš neochrání, ale je možné ji podle potřeby sklopit pro lepší stínění.


Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná nejen pro děti, ale i pro dospělé. Rozměrná sedací plocha nabízí dostatek prostoru pro houpání i lenošení. Bezpečné sedátko s opěrkou zad a zábranou proti vypadnutí dítěte.

Určeno pro domácí užití. Klasické houpačky zahradní se vyznačují pevnou stojatou konstrukcí se stříškou a lavicí na sezení pro více osob. Nejprodávanější produkty: 1. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plátěná stříška není součástí houpačky - kontaktujte nás pro objednání doplňků. Konstrukce je kovová, látka z polyesteru.


Výhodou je praktická, naklápěcí stříška, která poslouží jako stínidlo proti slunci. Mezi sedadly se nachází taška a odkládací stolek. Nábytek z ratanu je navíc podstatně lehčí než nábytek ze dřeva.


Jednoduchá dětská houpačka vyrobena z kvalitního dřeva. Zavěsit ji můžete nejen na zahradu. Levná kovová houpačka KATE s pohodlnými poduškami. Cenově dostupná zahradní houpačka COMFORT s kovovou konstrukcí v oranžové barvě. Sedák a opěrák jsou vyrobené z odolné umělé textilie v zeleném a. Máte za sebou těžký den?


Ulehněte do zahradní houpačky, pohoupejte se a bude líp. Konkrétně kovové houpačky jsou už stálicí na českém trhu a.

Tato luxusní zahradní houpačka Vám poskytne krásné chvíle plné odpočinku. Možnost rozložení na lůžko. SkladeANO Doprava: ZDARMA. Rychle osychá, nekoroduje.


HAMMOCK houpačka Velká kovová houpačka, která složí jako venkovní postel. Ideální řešení pro ničím nerušený. Vysoce kvalitní zahradní dětská houpačka kovová CanCan Solo od švédské společnosti Hörby Bruk, která se vejde na každou zahradu i zahrádku. Tato zahradní houpačka má atraktivní moderní design a je ideální na zahradu či terasu. Letní slevy za zvýhodněné ceny do 18.


Velmi luxusní zahradní houpačka pro maximální relaxaci na vaší zahradě. Houpací křeslo PETRA s nohami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky