pondělí 23. října 2017

Elektronický odpuzovač myší

Přístroj mění vlnovou délku kmitočtů, aby. Vysoký výkon a bezpečný provoz. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Téměr není slyšet a neruší tak okolí.


MR12S solární odpuzovač krtků, hrabošů, hryzců vibrační, velký solární panel. Odpuzovač krtků a hrabošu se solárním dobíjením baterie.

Sklopce na kuny a lišky, pachové ohradníky HAGOPUR, ultrazvukové odpuzovače kun a myší , přípravky proti okusu, sprej na kuny, odpuzovače krtků, elektrické. Jenom myši slyší, tiché plašiče myší, myši se jich bojí, pryč se odstěhují. Pokud je kuna v domě, je obtížné se tohoto zvířátka zbavit. Zařízení je odolné vůči vlhkosti, nicméně v případě využití ve venkovních prostorách je vhodné chránit přístroj před přímým vlivem deště a sněhu. Možná jsme měli štěstí na výrobce ale pravda je že máme od myší , potkanu a kun pokoj.


Kde jsme to koupili už přesně nevím ale je tam uvedeno deramax-profi ultrazvukový odpuzovač. Kč s DPH 24Kč bez DPH 30Kč s DPH. Také pro zemědělské stroje, karavany, lodě atd.


Ultrazvukový odpuzovač kun a hlodavců Deramax Klasik Plašič kun a hlodavců.

Pozor - elektronický odpuzovač myší , přesněji jeho zvuk, vadí domácím mazlíčkům! Máte-li tedy pejska nebo třeba i papouška, odpuzovac mysi si rozhodně nepořizujte. Deramax-Cvrček je určen pro ochranu trávníku, užitkové, nebo okrasné zahrady, parku, nebo prakticky jakéhokoli jiného pozemku, který je tvořen zeminou (půdou). Elektronický odpuzovač plašič myší a hlodavců. Jak na kuny - plašič odpuzovač kun, odpuzovače a plašiče kun, odpuzovač kun do auta, sprej na kuny.


Vždy ale dbejte, aby domácí zvíře mělo možnost odejít z chráněného prostoru, a nikdy nesmí být tento typ odpuzovače použitý na zvíře zavřené v kotci. Napájecí adaptér v ceně 2Kč ZDARMA. Myšoplaš je osvědčený odpuzovač hlodavců, který z vašeho domu vyžene nezvané škůdce – myši , krysy, potkany i kuny.


Výkonný elektronický odpuzovač hmyzu pracuje na principu vysokofrekvenčního tónu, který je hmyzu nepříjemný. Neobsahuje žádné chemikálie. Plašič a odháněč na hlodavce OdM Formatslyšitelný s regulací hlasitosti zvuku na plašení myší, kun a potkanů s bateriemi v balení. Tyto signály mají negativní účinek na nervový systém hlodavců a hmyzu.


Toho využívá můj odpuzovač. Vydává ultrazvukový tón, který je pro člověka neslyšitelný a neškodný, ale nezvané hosty, jako jsou komáři, myši , krysy, potkani, kuny či pavouci, spolehlivě odpudí. Tato verze je navíc doplněna o perio. Velmi výkonný ultrazvukový odpuzovač, který Vás zbaví obtížných hlodavců až do plochy 2m2. Použití v domě, bytě, skladech, hotelích, supermarketech, garážích kancelářích, apod.


Kvalitní pulzní bateriový odpuzovač -plašič kun a hlodavců. Kuny, lasičky a hlodavci jako myši, potkani, hraboši a ryzci soutěží s člověkem při získávání potravy a působí tak velké škody nebo šíří nemoci, které mohou ohrozit náš život.

Jak se jich tedy účinně zbavit? Vyberte si v naší nabídce některý z ultrazvukových plašičů hlodavců, kun nebo hmyzu. Vydává nepřetržitý tón, který je hlodavců a ostatním škůdcům nepříjemný. Pro myši, krysy, potkany, hraboše, kuny nebo krtky se prostor stane neobyvatelný a během několika dní jej opustí. Navíc se začnou danému místu vyhýbat.


ARKAS elektrický odpudzovač myší odpudzuje na princípe vysielania ultrazvukových vĺn, nepočuteľné pre ľudské ucho. Je bez zápachu a neuvoľňuje do vzduchu škodlivé chemikálie. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Máte problém s kunou v domě? Myšoplaše či kunoplaše myši nehubí, pouze odhání, jsou tedy humánní, fungují tedy jako rušičky na myši.


Na obdobném principu, jako jsou tato pískátka na myši fungují i odháněče na krtky - krtkoplaše , plašič na krtky. Díky našemu plašiči nemusíte! AKUJEME, ŽE STE SA ROZHODLI PRE SLOVENSKÉ ODPUDZOVAČE S ROČNOU TRADÍCIOU!


KTORÉ NAOZAJ AJ FUNGUJÚ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky