úterý 31. října 2017

Houpačka swing

See actions taken by the people who manage and post content. Nabízí pohodlné lůžko až pro osoby z prodyšné tkaniny. Na její pohodlné sedadlo se vejdou až osoby.


Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak. Stylová zahradní houpačka Swing BlueGarden.

Tato zahradní houpačka nesmí chybět na žádné zahradě, terase či dětském hřišti. Všechny kovové prvky houpačky jsou pozinkované, budou tedy spolehlivě odolávat korozi. Moderní zahradní houpací lavice.


Elegantní luxusní vzhled. Ocelová konstrukce prášková úprava. Zahradní houpačky) Hodnocení produktu:.


Luxusní láska swing Slingbed zahrnoval řetězy 8m, karabinu a kožené nohavičky s řetězy 8m. Exkluzivní a chráněný design firmy Chainfashion vyrobený v Německu. Nelze zaslat jako - Česká pošta - doporučené psaní.

Zakázkově vyráběná Duhová hrací houpačka nabízí spoustou různých způsobů, jak si ji užít. Park se i nadále bude rozrůstat, připravujeme pro Vás další možnosti spojené s tímto areálem. V základním vybavení houpačky Swing je modrá Hrazda Monkey Bar a červené sedátko Swing Seat, oboje včetně lan, háků, a lanových zámků. Je vybavena odnímatelným pultíkem a bezpečnostními pásy. Houpačka se snadno skládá a po složení zabere.


Designová houpačka Swing se skládá ze dvou částí: ocelového trojúhelníku v korálově červené barvě s napínacími řemeny, které Vám umožní ji připevnit na vybraný objekt, a samotnou houpačku se dvěma provazy. Jednoduché prvky vytvoří kdekoliv a kdykoliv propletený a krásný, hravý mikrosvět. Systém houpačky je založený na klasické kývavé konstrukci s neobvyklým sedákem, který je vyrobený z odolného polypropylenu. Spinning Fantasy Swing erotická houpačka.


Velmi oblíbená a pevná houpačka. Pro kojence může být prolézačkou, malé děti se v ní. We offer swing rentals (Cockpit), including the folding steel construction – packed in bags, Easy to build up. All you need is to have enough space, and then you can start swinging right away. Určitě si umíte představit, že závěsná houpačka Swing I poslouží skvěle na houpání.


Komfortní zahradní houpačka SWING DOUBLE s pevným kovovým rámem, v moderním designu, ideální pro zahrady, terasy, verandy, balkóny nebo i do zimních zahrad. Díky dvěma samostatně zavěšeným sedačkám se můžete houpat sami nebo ve dvojici zcela individuálně. Baby Swing je vhodným doplňkem pro dětská hřiště Jungle Gym.


Sedátko Baby swing se dá připevnit na jakoukoli dřevěnou konstrukci, z našich sestav je nejvhodnější kombinace s houpačkou Swing, Peak nebo kombinace hrací věže se Swing modulem. Součástí sedátka je i návod k použití.

Lana při zavěšování sedátka musí být stejně dlouhá, aby nedocházelo k většímu zatěžovaní jedné strany sedátka a houpačka se houpala rovně. Freeswing si vybavíte podle vašeho přání. Houpání na všechny způsoby! Vhodné pro klasické houpačky, dětské sedačky, hrazdy, provazové žebříky. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky