úterý 5. prosince 2017

Kunratické jahody prodej

Toto ovoce lze připravit na tisíc způsobů, nebo jíst prostě jenom tak. Jahody si oblíbily děti, milují je dospělí a navíc jsou i zdravé. Sklízíme od hodin a jahody jsou přiváženy přibližně každou hodinu čerstvé z pole do naší prodejny.


Michal je tradičním pěstitelem jahod v pražských Kunraticích. Jahody pro nás sklízí vždy v noci, tak abyste je měli ráno krásně čerstvé. Starokolínské jahody – Pěstování a samosběr jahod „U čerpačky“ odrůdy jahod Adresa : Kolín, blízko ulice B. Němcové – přesná adresa zde. Termín konání prvního samosběru jahod prozatím není možné odhadnout. První jahody by mohly být k prodeji během příštího týdne.


Samosběr bude zahájen nejdříve po 10. Jahody už se řadí v bedýnkách a přivádí chuťové pohárky k varu. Dáváme si záležet, aby u vás byly v rekordním čase, takže trháme jahody i volanty a jako jedi.


Prodej jahod by měl začít 1. Místo prodeje: V Praze Kunraticích – v ulici K Libuši, několik metrů před kunratickým. Autem – cesta do jahodárny je značena od sjezdu z dálnice Dexit 18. Prodáváme nejlevnější sazenice jahod. U nás si vyberete z více jak druhů sazenic jahod.


Rádi byste si vyrazili na farmu nasbírat jahody ? Ministerstvo zemědělství připravilo přehled farem, které samosběr umožňují. V balení je kusů sazenic (pokud není uvedeno jinak). Podívejte a přesvědčte se sami.


Kunratické jahody – prodej jaho sazenic, samosběr – Praha – Kunratice. Naší myšlenkou je pěstovat jahody tak, jak bychom je pěstovali na své zahrádce sami pro sebe. Jenže my se chceme s Vámi podělit.


O ty nejlepší z nejlepších, o ty nejsladší z nejsladších. Nabízíme sazenice jaho jahodníku klasických jednou plodících. Jahody Schwenk můžete koupit již natrhané v kiosku přímo na plantáži.


Cena za jeden kilogram již nasbíraných jahod činí 1Kč. Vše ale záleží na počasí. Aktuální informace naleznete zde na našem webu.


Jahody pro vás Michal Jakoubek sklízí vždy v noci, tak abyste je měli ráno krásně čerstvé. Pro ty, kteří nejsou objednaní na samosběr nebo nemají objednané nasbírané jahody , už nejsou další volná místa. Nepečený piškotový dort se myslím dělá v každé rodině a recepty se až tak moc nerozchází. Výhodou sázení v tomto období je ta, že rostlina je schopna kvalitně zakořenit ještě před tvorbou květenství.


Tím je zajištěn vyšší výnos v následujícím roce. Nemáte čas natrhat si jahody sami ? Můžete si k nám přijet pro natrhané čerstvé jahody. Vážení zákazníci , dlouho očekávané zahájení jahodové sezony je tady.


Na parkovišti vedle kostela sv. MHD se dostanete autobusem č. Sladké a červené jahody dozrávají, se začátkem června přichází čas samosběru. Nejlevnější jahůdky seženete za korun kilo, většinou se ale. Cena bude necelých korun za kilogram.


V Uhříněvsi začal samosběr od středy 7. Nevadí – čerstvé jahody si můžete koupit přímo u nás v Bavorově. Sbíráme jahody každý rok, protože kupované jsou buďto drahé, nebo chemické brambory červené barvy. Zrovna jsme se vrátili z Holešova, takže pokud jste z okolí Zlína, doporučuji – vizte kontakty výše v článku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky