pondělí 4. prosince 2017

Nafukovací křeslo do bazénu

Po použití se nafukovací křeslo snadno složí a zabírá minimum prostoru. Prostorné a vysoce komfortní lehátko je bezkonkurenční záležitostí. Poskytne vám perfektní odpočinek. Zárukou je kvalitní materiál, neboť lenoška je vyrobena z odolného vinylu.


Pohodné lehátko s opěrkou vám zajistí skvělý odpočinek ve velkém bazénu nebo na dovolené u moře.

Matrace má dvě vzduchové komory, držák na pití a pohodlné opěradlo. V barvě stříbrné nebo modré. Maximální nosmost do 80kg. Uvedená cena je za 1ks nafukovací matrace. Různé barevné provedení dle momentálné skladové dostupnosti.


Požadovanou barvu uveďte do poznámky v objednávce. Křeslo do bazénu v modro-bílé barevné kombinaci, se kterým bude relaxace v bazénu dokonalá.

Součástí křesla jsou dva zabudované úchyty a dva otvory na. Jemný materiál na povrchu. Skvělý ergonomický tvar. Stejně jako nafukovací člun, i nafukovací lehátka, křesla či matrace do vody by neměly chybět ve výbavě nikoho, kdo bere čas strávený u vody jako relax.


S nafukovacím lehátkem si užijete spoustu zábavy nejen u bazénu , ale i na pláži u moře. Vaše dítě ve vlnách jistě využije dvě pevná držadla na hřbetu kosatky. Křeslo je vyrobeno v moderním designu s zádovým opěradlem a držadlem na pití. Není vhodné pro děti do let. Kartonový obal zboží je lehce poškozen ze skladu.


Velké využití pro míčové sporty pro děti. Je možné použití ve vodě i na suchu. Nafukovací lehátka, křesla. V základně otvory pro ukotvení závaží. A tak křeslo nafukovací na bazén stačí nafouknout plícemi, ale stejně tak i nožní pumpou, nebo také kompresorem.


Následně už ho můžete umístit do vašeho bazénu, vlézt si na něho a užívat si jeho dokonalého pohodlí. To vám přinese nejenom skvěle tvarovaný design, ale samozřejmě také kvalitní materiál.

Lehátka do každé rodiny! Po obdržení Vaší objednávky například na nafukovací bazén Vás budou obratem kontaktovat naši prodejní specialisté, aby dokončili Vaši objednávku. Zde se nacházíte: Heureka. Relaxujte v létě v bazénu anebo dopřejte toto nafukovací křeslo svému okolí a užívejte si společně. Hlava a kolena jsou mírně nad vodou, zbytek těla můžete ponořit do vody.


Užijte si skvělé koupání s tímto nafukovacím křeslem. Tato hra může být použita ve vodě nebo na trávě. Nadzemní bazény Marimex jsou oblíbené díky své kvalitě a dostupnosti – nejsou finančně, ani prostorově náročné, nežádají si velké terénní úpravy. Pohodlné lehátko do vody i mimo ni.


Chystáte se relaxovat na slunci nebo vás čeká dovolená u moře? Nezapomeňte vzít kompaktní křeslo , které vám zaručí pohodlnou relaxaci na vodní hladině. Zpříjemní chvíle odpočinku, protože komfort je zajištěn kvalitou použitých materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky