pondělí 4. prosince 2017

Pražačka koupaliště

Předpokládáme, že venkovní bazén otevřeme opět na jaře při lepších teplotách. Každá část areálu je vybavená kioskem s občerstvením. Posilnit se můžete v hospůdce s Grill parkem , kde se můžete osvěžit nápoji a nově si ugrilovat vše podle libosti. Děti se ho bojí a já taky.


Bohužel musíme chodit jinam. Na své si nově přijdou také rodiny s dětmi, senioři či neplavci.

Zrekonstruované koupaliště na sídlišti Ládví. V letních měsících můžete navíc navštívit venkovní koupaliště nebo si užívat grilování. Předělaný bazén má 30×1metru s dostatečnou hloubkou pro plavání. Vedle je dětské brouzdaliště. Podívejte se sami, než se sem vydáte, na záběry on-line kamery.


Do bazénu se vejde zhruba 1lidí, kapacita. Koupaliště má podle ředitele návštěvnost 25. Návštěvníci koupaliště, které se letos otevřelo již v pátek 11.

Milovníci letního koupání se můžou těšit hned na několik novinek, a to už v této letní sezóně. Využijte výprodejové ceny pneu TOMKET. Chaty, chalupy a apartmány u vodní nádrže Lipno naleznete na stránce Lipno ubytování.


Vysoká kvalita, dlouhá život. Když můžeme doporučit ubytování na horách, podívejte se na stránky Krkonoše ubytování nebo na hranici s Německem Šumava ubytování. Opravy začnou koncem letošního roku v další letní sezóně už bude v novém kabátě.


V areálu najdete venkovní koupaliště , dále krytý a kojenecký bazén a v. Zaručená nejnižší cena na trhu. Bazén je rozdělený na tři zóny: plaveckou, relaxační a rodinnou s atrakcemi pro děti. Samozřejmostí jsou zde převlékárny a sprchy. V příštím roce projde venkovní bazén rekonstrukcí. První věc , která mě zklamala, bylo celkem vysoké vstupné na koupaliště tohoto rozměru.


Vyhřívaný bazén o rozměrech 1x metrů doplňují rozsáhlé plochy ke slunění. Kromě koupaliště je vybaven hřišti s umělou trávou, běžeckou tratí, posilovnou, saunou, basketbalovým, volejbalovým a nohejbalovým hřištěm, tenisovým kurtem, můžeš si tam zahrát ping-pong a klidně taky petanque. Nabízí lehátka za poplatek a také stánek s jídlem. Pokud vás pouhé plavání nebaví, můžete zkusit některý ze sportů, které se cvičí ve vodě, jako aquaerobic nebo aquagymnastika.


Letos se můžete těšit opět na metrový bazén s křišťálovou vodou.

Dětské brouzdaliště, tobogán s časomírou, spousty dětských atrakcí a sportovišť. Otevření venkovního bazénu se letos plánuje na 18. V minulém roce jsme zrekonstruovali venkovní koupaliště. Pražačka funguje jako komplexní sportovní areál. Proto pro letošní sezonu připravujeme rozšíření i odpočinkových.


Jeho provozovatelům je však již nyní jasné, že sympatie místních plavců nezískají. Léto je v plném proudu a během tropických dní lidé tráví ča. PR články Více PR článků. Trutnovskou MHD zajišťují elektrobusy.


Pro návštěvníky je k dispozici koupací jezero o rozloze 5. I když byla většina venkovních koupališť v posledních dnech kvůli počasí poloprázdná, MF DNES se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky