čtvrtek 30. srpna 2018

Doraz branky

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Celozinkovaný univerzální doraz branky pro elektrický zámek. Toto zboží vám nabízíme.


Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Doraz branky je vyroben z oceli. V této kategorii naleznete veškeré příslušenství, které byste k montáži branky nebo brány mohli potřebovat.


RADICAL CRAFT Direktorenhaus Berlin - ab 24. Komponenty pre dorážanie brány. Stredové dorazy pre krídlové brány, gumové dorazy a zástrče na aretovanie brány alebo dverí.


Pridať k obľúbeným Pridať do porovnávania.

Set je samostatne predajný a nie je súčasťou balenia. Iné farebné vyhotovenie brán a bránok je možné na objednávku. Plotové zahradní brány a branky tvoří důležitou součást oplocení každého pozemku. Vybírejte ze široké nabídky typů bran a branek různých velikostí a rozměrů.


Plotové brány a branky jsou dodávány s různými typy výplní (čtyřhranné poplastované pletivo, svařovaná síť, plotový panel 2 plotový panel 3D). Im Portal für Privat- und Unternehmerkunden Ihren Online-Zugang sowie alle Angebote und Informationen, die Sie für Ihre Bankgeschäfte benötigen. Povrchová úprava- pozink. Varné pouzdro na pant Ø12mm. Počet kusov v balení - 20.


Použitie pre krídlové brány. U“ spojka pro plotové pole ks. Vhodné pro děti od let. Momentálně nemáme žádné zboží v akci. Sada příslušenství obsahuje: doraz branky antracit, klika, zámek branky, cylindriská vložka, klíče.


Pro kompletní nabídku navštivte sekci pletivo.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Skladem u dodavatele 1Kč bez DPH. Rám branky pro vlastní výplň. Branka je určena pro stavební otvor 1cm.


Včetně pantového a dorazového sloupku z jeklu 60×mm, s klikou a zámkem. Variabilní plastový doraz určuje směr zavírání branky (pravá, levá) dle nastavení dorazu. Středový doraz pro bránu 21x12x10. Neohodnoceno Sloupek pro plotové pole 5x5x2.


Je kompatibilní s celou řadou kovových plotových panelů. Jinou výšku lze vyrobit na objednávku. Příslušenství k branám a brankám. Hledáte-li kvalitní a trvanlivé ploty a jejich příslušenství, naleznete je na MALL. Objednávejte z pohodlí vašeho.


Pant nastavitelný Zn, M2 100x. Viac ako ročné skúsenosti, spokojnosť zaručená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky