středa 22. srpna 2018

Lanové hřiště braník

Opičí dráha se spoustou překážek i bezpečné hřiště pro nejmenší děti. Provoz Centra předškolních dětí. Restaurace a kavárna s dětskou hernou a velkou letní terasou a možností pořádání dětských oslav a soukromých i firemních akcí. Dětské hřiště Praha Braník, Vltavanů, Kroužky na Vltavě Některé překážky se nachází až v 10metrové výšce (od let).


V areálu se nachází i dětské hřiště, které myslí i na velmi malé děti. Sportovní areál HAMR-Braník.

Přihláška do BEACHVOLEJBALOVÉ ŠKOLY, TENISOVÉ ŠKOLY, MINITENISU, BADMINTONOVÉ ŠKOLY a FOTBALOVÉ ŠKOLY - Zápisový formulář naleznete ZDE. Hřiště na kterém naleznete atrakce od houpaček, balančních prvků, trampolín po lanovou dráhu či lezeckou stěnu. Velké hřiště u Vltavy v blízkosti nádraží Braník. Najdete zde snad všechny možné herní prvky, od těch pro úplně malé děti, až po lezecké stěny pro dospěláky.


Přímo na hřišti je stánek s občerstvením a vedle hřiště je příjemná kavárna. Stezka dovednosti SD104K - ručkovadlo, kladina, síť, 4x podesta, 3x lanové kruhy, lano. Výška pádu do m, jako dopadová plocha postačí trávník.


Na výběr jsou tři barevné varianty konstrukce - stříbrná, hnědá a modrá.

Vítejte na přehledném katalogu lanových center a lanových parků pro Českou republiku. Vítáme vás na webových stránkách, které mapují atraktivní dětská hřiště v Praze a přinášejí přehled aktivit pro rodiny s dětmi. Léto nesmí být pro děti nuda. Nechte je to zažít s námi. Pro ty, kteří mají rádi vítr ve vlasech a trochu adrenalinu, je součástí hřiště také samoobslužná lanovka.


Hřiště má travnatý povrch, obsahuje herní sestavy se skluzavkami a šplhacími složkami, malou lezecí skalku, houpačky závěsné i kyvadlové, domeček, pyramidu, kolotoč a jiné atrakce. Nejmenší děti potěší zábavný mlýnek na písek. Nalézá se tu množství stromů a altán, které poskytují dostatek stínu v perných dnech. Bludiště je přístupné dětem od let. Vedení klubu ukončilo po dohodě vzájemnou spolupráci s realizačním týmem mužů „A“.


Chcete přihlásit své dítě na příměstský kemp a. Odpovězte prosím na následující otázku:. Vyrábíme lanové houpačky, lanové pyramidy, lanové prolézačky, trampolíny nebo síťové mosty a tunely. Programy pro školy, veřejnost, firmy, příměstské tábory, soutěže. Luxusní dětské super maxi hřiště s turbo tobogánem, skluzavkou, balkonem, vestavným domečkem s integrovanou kuchyňkou, pískovištěm, kombi lezecí stěnou, houpačkovým modulem, a spoustou doplňků.


Lanové centrum PROUD Praha. Venkovní dětská hřiště zajišťují dětem zdravé, zábavné a hlavně bezpečné hraní na čerstvém vzduchu.

Naše dětská hřiště respektují pohybové dovednosti dětí a přitom je motivují ke zvládání složitějších úkonů. Křížový spoj pro lanovou síť vhodný pro lano o průměru 16mm, lze použít pro zpevnění lanové sítě. Venkovní lanové hřiště „Lanáček“ je oblíbenou hravou atrakcí pro všechny děti. Novinkou jsou trampolíny pro děti. Dětské lanové hřiště je důležitou součástí naší nabídky.


Atrakce a hřiště Protože výlet musí být spojen i se skvělou zábavou, najdete u nás mnoho skvělých atrakcí, na kterých se zabavíte se svými ratolestmi! Některé atrakce jsou placené, ale většina je volně přístupná a máte jej zahrnuty v ceně vstupného do areálu Farmaparku Soběhrdy. Dětská hřiště Marimex se skládají z různorodých prvků.


Vyrábíme, dodáváme a realizujeme certifikované dětské hřiště , dřevěné hrací sestavy vyrobené z kvalitního vakuově impregnovaného dřeva, prolézačky, houpačky, gymnastické prvky, doplněné o pružinové houpačky, kolotoče a městský mobiliář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky