pondělí 27. srpna 2018

Solární odpuzovač

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Super-Angebote für Cena Solarni Paneli hier im Preisvergleich bei Preis. Das erfolgreiche Internetportal preis.


Plašič MR12S se používá jako plašič krtků, hryzců, hrabošů a dalších podzemních škůdců. Při první instalaci může odpuzovač potřebovat až dva slunečné dny, aby byl plně v provozu.

Přístroj vydává zvukové vlny s frekvencí, která je slyšitelná pouze pro zvířata. MR12S solární odpuzovač krtků, hrabošů, hryzců vibrační, velký solární panel. Jde o netoxický repelent, který neškodí životnímu prostředí.


Odpuzovač je velmi malý a snadno se tak přenáší. Frekvence vibrací: sekundový interval. Solární panel: x mm. Automatická změna kmitočtu i výkonu.


Vždy ale dbejte, aby domácí zvíře mělo možnost odejít z chráněného prostoru, a nikdy nesmí být tento typ odpuzovače použitý na zvíře zavřené v kotci.

Vysoký výkon a bezpečný provoz. Moderní a lehký Křovinořez nebo také motorová kosa je zahradní stroj, který velmi ulehčí práci nejen na zahradě. Vestavěná baterie je dobíjena ze solárního panelu. Tez jsem koupil solarni odpuzovač krtků po 14dnech jsem ho šel reklamovat. I ho poslali do brnenské zkušebny s výsledkem, že je v pořádku a že musí být minimálně měsíc na jednom místě aby krtci zareagovali.


Krtek si klidně i po dvou měsících udělal krtinu přímo pod odpurovačem. Doba dodání: obvykle do až dní od odeslání zboží, podrobnosti zde. Princip: Zařízení v pravidelných intervalech vytvoří ultrazvukový impuls. Neruší jiná zvířata ani lidi.


Odháněč kun a hlodavců ultrazvukový tichý s bateriemi. Ultrazvukový tichý odháněč. Přes den se nabíjí solární energií a večer likviduje hmyz.


Přitahuje a rychle ničí komáry, moly a jiný létající hmyz, takže vy i vaše rodina si můžete vychutnat svůj čas spolu. Umístěním fotovoltaického článku pro napájení dobíjecí baterie došlo k prodloužení doby životnosti baterie - bezobslužný provoz sloupků až let. Lidl nabízí v akci solární odpuzovač zvířat Florabest vhodný do.


Prodám solární odpuzovač krtků.

Odpuzuje:krtky,hady,myši Instrukce: 1. Zapněte posuvný spinač ve spodní části. Udržujte solární panel v čistotě-nečistěte přístroj rozpouštědly,nejlépe vlhkým hadříkem. Díky výkonným ultrazvukovým vlnám chrání tento odpuzovač zvířat plochu cca 1m² v maximálním radiusu 120°. Vysílá ultrazvukové vlny pouze tehdy, je. Zvukové vlny se šíří až na ploše 6m v závislosti na půdních podmínkách.


Hodí se na zahradu, do garáže i na chatu. Skvělý na mytí auta, plotu, zahradního nábytku či sekačky nebo bazénu. Neznamená to ale, že nic neslyšíte – každých sekund vydá přístroj krátké zavrčení o frekvenci 4Hz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky