úterý 28. srpna 2018

Motorové sekačky

Umožňují efektivně sekat i vyšší a hustší travní porosty. Benzinová sekačka je výborným pomocníkem tam, kde není v dosahu přívod elektrické energie anebo tam, kde se při práci nechcete omezovat přívodním elektrickým kabelem. Z bohaté nabídky si vybere jak majitel malé předzahrádky, tak i profesionál z komunálních služeb. Benzínové sekačky s pojezdem.


Dokonale střižený a uklizený, zdravý a hustý okrasný trávník je vizitkou každého majitele zahrady.

Hledáte motorové sekačky ? Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout. V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit.


Posláním společnosti, jež má více než letou tradici, je vyrábět vysoce kvalitní sekačky za rozumnou cenu, což se jí daří. Záruční i pozáruční opravy, broušení řetězů pil, vyvážení nožů. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


To je kvalita od Italského výrobce AMA.

Tyto motorové sekačky se montují ve výrobních závodech poblíž Modeny což je oblast proslulá výrobou Ferrari, Ducati a dalších motoristických lahůdek. Akumulátorové sekačky na trávu jsou stejně výkonné jako ty benzínové – rozhodně nijak nezaostávají. Rozdíl je v tom, že o trávník bude pečovat produkt šetrný k životnímu prostředí, který nemá kabely, nepotřebuje benzín, nekouří, není tak hlučný ani tolik nevibruje a vystačí si s minimální údržbou.


Sekačky a pily Dvořák Benešov. V tom spočívá jedna z jejich hlavních výhod. Lepší mobilita a do určité míry i výkon, který si poradí s daleko náročnějším terénem. Zvolíte-li benzínové sekačky s pojezdem, budete při sekání šetřit dokonce i své fyzické síly. Přes půl milionů uživatelů za den.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve. Přesné okraje, sestřih jako od kadeřníka. Všude tam, kam se už nedostanou sekačky ani traktory, pusťte travní vyžínače, křovinořezy a motorové kosy.


Motor o objemu 1cms jmenovitým výkonem kW. Motorová sekačka na trávu se záběrem cm. Samozřejmostí je masivní šasi, kola uložena v kuličkových ložiscích a centrální nastavení výšky sečení.


Společné pro všechny modely pil je uplatňování inovativních technologií, sofistikovaných funkcí pro příjemnou práci a nekompromisní kvalita.

Tyto vlastnosti oceňují nejen profesionálové, ale také všichni, kteří pracují s motorovou pilou STIHL třeba jen příležitostně. Ty nejlepší motorové sekačky nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme.


Tyto motory, které bezpochyby patří k nejkvalitnějším a nejspolehlivějším na světě, jsou v USA vyráběny již déle než 1let. Hravě zvládnou i husté či vysoké. VeGA 7SXH DOV 5in- s pojezdem.


Clone of VeGA 4SXR 5in1. Vynikají mnoha unikátními prvky, které práci s nimi. Nejlepší výsledky v sečení a sběru trávy, široký výběr motorů a výbavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky