úterý 28. srpna 2018

Bofix 500ml

Weiche Linsen - Lensbest, Linsen-Profi. Kontaktlinsen, Brillen, Trends uvm. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Testsieger und erzielte den Bestwert.


Desinfektionsmittelspender bestellen!

Schau Dir Angebote von 5Ml auf eBay an. Bofix - nejprodávanější herbicid na světe! Selektivní herbicid - odolné dvouděložné plevele v okrasných a sportovních trávnících. Ničí tyto plevele: smetánka, heřmánky, kokošk. Bofix je velmi oblíbený selektivní herbicid určený k lividaci plevelů v trávnících.


Působí likvidačně na dvouděložné plevele (jitrocel, smetánka, ptačinec žabinec, konopice, hluchavka, kopřiva, svlačec, penízek, ostružiník, jetel, lebeda, pcháč oset atd.). Bofix 500ml najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.

Bofix je již celou řadu let nejprodávanější herbicid proti dvouděložným plevelům Hodí se zejména pro ošetření okrasných i sportovních trávníků. Jeho účinnost se neztrácí ani po dešti. Jumbotassen bei Neckermann.


Jetzt Gratis Versand auf Alles! Jeho použití je vhodné také pro mladé trávníky. Má velmi rychlý účinek patrný už po několika hodinách. Bofix aplikujte na trávník postřikem nejdříve dva dny po sečení.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Po postřiku je nutné trávník nesekat 2-dní podle odolnosti plevele který hubíme. Většině plevelů stačí dní, ale například svlačec rolní nebo smetanka lékařská potřebují dnů, aby se přípravek dostal do veškerých kořenů a rostlinu zahubil dokonale. Bofix je selektivní herbicid k postřiku pro likvidaci odolných plevelů v okrasných a účelových trávnících.


Přípravek Bofix proniká do rostlin přes listy, účinná látka je rychle translokována do vzrostných vrcholů a kořenů. Bofix 100ml najdete a porovnáte na Srovnanicen. Dešťové srážky hodiny po aplikaci neovlivní negativně účinek přípravku na plevele.


Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Herbicidní postřik k hubení odolných dvouděložných plevelů a vytrvalých plevelů. Jedná se o selektivní herbici což znamená, že zahubí nechtěné.

Výborná účinnost na jitrocel, smetanku lékařskou, svízel, ptačinec. Agrobio Bofix je oblíbený selektivní herbicid určený k lividaci nežádoucích rostlin, zejména plevelů v trávnících. Bofix je herbicid pro hubení plevelů v trávníku a travních porostech. Listovo pôsobiaci herbicíd na ničenie odolných dvojklíčnolistových burín najmä sedmokráska a púpava v trávach na semeno, v novozaložených a starších okrasných trávnikoch a trávnatých športoviskách a ihriskách. Selektivní přípravek k hubení odolných dvouděložných plevelů v trávnících.


Postřik na trávník proti dvouděložným plevelům. BOFIX herbicid pro hubení plevelů v trávníku a travních porostech. BOFIX 500ml herbicid pro hubení plevelů v trávníku.


Vyzkoušejte Bofix a Ranger! K dostání je v různých velikostech balení, vybrat si můžete z balení ml, 1ml, 2ml, 5ml a 1l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky