pátek 24. srpna 2018

Co na potkany

Dosud jsem užíval zelený gel v tubě. Mam toho ještě asi tři tuby,ale už se toho ani nevšimnou. Docetl jsem se to dát na ořechy,ale ani na to nejdou.


Poradte mi co koupit,aby to mělo účinky. Nástrahy na myši, krysy a potkany obsahují speciální látky, které hlodavce usmrtí cca dní po jejich pozření. Aby se k návnadám nedostala necílová skupina jako například děti a domácí zvířata, uzavírají se do deratizačních boxů.

Dievčatá, máme na záhrade potkany (to nie je prekvapenie, to je výkrik!!!) Poraďte, ako sa ich zbaviť. Máme psa, bojím sa im nasypať otravu. On hľadá potkany a mačka číha v záhrade na myši,“ ukazuje na najnovší prírastok do rodiny pani Marta. Podľa odborníkov na plašenie potkanov pomáhajú aj morské prasiatka či perličky.


Vydávajú nepríjemný zvuk, potkany sa preto radšej odsťahujú. Máte doma nezvané hosty v podobě myší, krys či potkanů ? Chcete se jich sami zbavit co nejrychleji? Potom si rozhodně přečtěte následující.


Jedy na krysy, myši, potkany , krtky, hlodavce, návnady na myši, požerové nástrahy na hlodavce, deratizační prostředky na hubení myší, rodenticidy.

Najdete zde veškeré prostředky na likvidaci hlodavců - otrávené zrní, otrávená pšenice, sáčky proti myším. V tomto prípade je ťažko poradiť. Odpudzovače však môžu vplývať i na centr. Se vzduchovkou tam můžete sedět hodiny to nemá cenu.


Jestli se bojíte že si otrávíte. Jed na potkany v naší nabídce proto funguje jinak. Má delší nástup účinku, navíc po jeho konzumaci potkan cítí nedostatek vzduchu, a vyhledává proto venkovní prostory. Jed tedy spolehlivě vyhubí celou potkaní rodinu, a navíc se nemusíte bát, že se tak stane na špatně dostupném místě. Pasce na potkany Pri výbere pasce na potkany máte hneď niekoľko možností.


Od najlacnejších plastových, ktorých cena sa pohybuje už od €, cez prepracované kovové pasce v tvare klietky až po elektronické pasce na potkany , ktorých cena sa dokáže vyšplhať až na niekoľko desiatok EUR. Jedy na potkany vždy pokládejte do deratizační staničky na potkany , které chrání požerovou nástrahu před náhodným pozřením psem, kočkou, nebo jiným zvířetem. Navíc se ve staničce potkan cítí v bezpečí. Potkany ulovíte na kousek uzené makrely. Obyčejné pečivo však stačí také.


Do pastí ale nechytíte více než jednoho. Jakmile totiž ostatní uvidí, že je past nebezpečná, už nikdy návnadu neochutnají. Nová nástraha na myši a potkany Rodicum Pasta je najnovšia forma nástrahy proti hlodavcom (myši, potkany , krysy atď.).


Nová atraktívna príchuť účinne privábi hlodavce.

Dodáváme sklopce na krysy a potkany v pozinkovaném provedení. Sklopce na kuny dodáváme rovněž ve dvou provedeních - průchozí sklopec na kuny se dvěma záklopy v pozinkovaném provedení. Plně pozinkovaný sklopec na kuny s jedním vstupem. Sklopce na lišky, tchoře, vydry nebo nutrie nabízíme v provedení s komorou na živou návnadu (vhodné na lišku) nebo průchozí se. Nejlepší a velice osvědčený pes na potkany a krysy je foxteriér,dá se říci ,že toto plemeno to má vrozené.


Naopak toho, co jim moc neleze, snědí pouze tolik, kolik potřebují – takže není na škodu držet své mazlíčky trochu zkrátka, děláte to pro jejich zdraví! Pamlsky by měly sloužit pouze jako odměna (třeba za přiběhnutí na zavolání). Was zestaw najszybszych, najlepszych dań obiadowych.


Drugie danie to dopełnienie prawdziwego domowego obiadu. Jednak przygotowanie posiłku, nawet dla całej rodzin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky