úterý 21. srpna 2018

Houpačka na strom

TÜV Note Sehr gut beim Service. Schnell-Bonus bis 3€. Champion in der Kundenbegeisterung - servicevalue. Wirklich einfacher Wechsel. Strom zu günstigen Preisen in Deine Stadt!

Netradiční houpačka na vaši zahradu. Na kruhu se tak mohou houpat i dvě děti najednou. Houpačka na strom ě - jak neponičit strom Od: wrata 19. Dobrý den, rád bych si venku na zahradě ukotvil houpačku na větev stromu. Pro nejmenší děti do věku měsíců se hodí závěsná houpačka nebo skládací houpačka s konstrukcí.


Jejich nosnost se pohybuje zpravidla kolem kg. Pro děti od roku do let jsou vhodná houpadla v podobě zvířátek či autíček. Některé modely jsou i pro děti.

Trubky stačí na obou koncích opatřit dírkami, připevnit k nim dřevěné sedátko a opěrku a uchytit řetěz ve čtyřech bodech tak, aby se houpačka dala pohodlně vyvážit. Toho docílíte snadno, stačí připevnit zadní řetízky, houpačku vyrovnat a upevnit i přední. Zavěste ji na strom nebo ke stropu a nastupte na tuto legendární hračku. Díky použitému materiálu se snadno udržuje a má dlouhou životnost. Lana houpačky mají nastavitelnou délku.


Nosnost houpačky je kg. Průměr houpacího kruhu je cm. Vhodné pro děti od let. Pomůžeme Vám najít to, co hledáte. Lano na zavěšení je ukončeno na každé straně železným kroužkem.


V sestavách se nabízí nejen houpačka ze dřeva, ale také skluzavka a provaz na šplhání. Závěsná nylonová lana i kovová oka jsou součástí houpačky. Vyrobeno z kvalitního a bezpečného plastu.


Prkénko, dva provázky a houpačka je na světě, pixabay. Dobře vám poslouží i ocelový plech o síle 6-mm , který se při zatížení mírně prohne, ale zároveň dostatečně pruží. Nejdříve je třeba ztupit pilníkem všechny hrany a pak je ještě vyhladit smirkovým papírem.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Konstrukce je kovová , látka z polyesteru, sedák z Textilenu. Výhodou je praktická, naklápěcí stříška , která poslouží jako stínidlo.


Zahradní houpačka má atraktivní moderní design a je ideální na zahradu či terasu. Naše houpačka snadno připojí k vaší stávající houpačku dvorku nebo zavěsit na strom , swing funkce Délka nastavitelná lana, takže je adaptabilní pro většinu nastavení. Můžete je zavěsit na dětskou sestavu, na strom nebo je umístit do bytu. Z čeho visí houpačka (nemyslím strom či větev)?


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jakmile navléknete lana na všechny čtyři nohy, zkontrolujte, zda jsou smyčky pevné, jak je židle vysoko a jestli je v rovině. Je dobré, aby opěradlo bylo skloněné trochu dozadu.


Lana nechte na stromech, nic se jim nestane.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky