čtvrtek 23. srpna 2018

Terasová prkna sibiřský modřín

Nepřehlédněte AKCI na terasu sibiřský modřín. Výborně se ale hodí také na pergoly i jiné objekty na zahradě. Terasová prkna ze sibiřského modřínu patří mezi velmi oblíbené terasové povrchy. Jsme přimý Výrobce palubek z sibiřského modřínu.


Velkoobchod a maloobchod - kvalitní sibiřský modřín.

Milovníci dřevěných teras ocení na pohled méně viditelných suků a hladší a jemnější opracování dřeva, což je příjemné pro chůzi naboso. Sibiřský modřín – „nejen“ terasové prkno Nás zákazníky zajímá konečný produkt a tím je terasové prkno. Objednejte online včetně příslušenství.


Kotvení terasových prken lze viditelným i neviditelným způsobem. Nejvhodnější způsoby montáže naleznete v montážním návodu. Proto musejí být terasová prkna vyrobená z kvalitních houževnatých dřevin.


Doporučujeme vám terasová prkna sibiřský modřín , český modřín, tepelně upravenou thermoborovici a thermojasan nebo exotickou dřevinu IPE.

Prkna na terasu z těchto dřevin zároveň vyrábíme v několika různých profilech. Vzhledově vypadají velmi hezky, což je dáno strukturou dřeva a také jsou velmi odolné, díky vysoké tvrdosti sibiřského modřínu. Navíc dodané dřevo ( sibiřský modřín ) je vážně v úžasné kvalitě! Mnohem lepší, než nabízí konkurence.


Určitě zde v budoucnu ještě nakoupím. Drážkované terasové prkna se vyrábí z masívu sibiřského modřínu tangenciálním a. Modřín sibiřský patří k nejcennějším a nejtrvanlivějším druhům mezi jehličnatými druhy dřeva. Jeho obsažená pryskyřice odpuzuje vodu jako přírodní impregnace a chrání dřevo před napadením houbami. Na základě pomalého růstu v chladných regionech je sibiřský modřín tvrdší než evropský.


Terasa ze Sibiřského modřínu představuje klasiku na českém trhu. Charakteristickým rysem je textura v podobě slunečních paprsků. Letokruhy vypadají na příčných řezech velmi dobře a na povrchu výrobků vytváří velmi hezkou kresbu dřeva, která ozdobí jakýkoliv exteriér.


V tom případě podlahy a chodníky budou sloužit dlouhá léta a bez oprav. Pokud hledáte kvalitní terasová prkna , vřele doporučujeme sibiřský modřín. A to platí i pro latě z modřínu a obkladové nebo podlahové modřínové palubky.

Modřín Sibiřský Jsme jediná firma na českém trhu, která nabízí skutečně kvalitní obkladové palubky , dřevěné terasové desky , venkovní dřevěné zábradlí na terasu, podlahové palubky , dřevěné hranoly ze sibiřského modřínu za skutečně nízké ceny a se zárukou. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Webová stránka bohužel nemůže být.


Odolává i extrémním teplotním výkyvům až do -50°C. Tento profil má čtyři podélná zkosení na obou stranách desky. Prkna ze sibiřského modřínu jsou vynikající volbou pro montáž venkovních teras, obložení bazénů a podklad dětských hřišť. Dřevěné terasy, zahradní terasy. Dřevo má nažloutlou až červenohnědou barvu, živou strukturu s velkými suky a hustými letokruhy.


Před montáží doporučujeme minimálně 1x opatřit ochraným nátěrem. V naší nabídce naleznete terasová prkna v různých dřevinách, například evropský modřín , sibiřský modřín , thermoborovici, massarandubu a další. Díky svému původu – z Ruska – je jeho růst pomalý a hustota dřeva vysoká.


Pryskyřice, kterou obsa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky