úterý 28. srpna 2018

Bubnové sekačky za traktor

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Unsubscribe from NamirCZ? V tomto videu se můžete podívat na bubnové sekačky řady AGATHA od firmy VARI. Více informací naleznete na. Sekačka je pravostranná, se záběrem 1cm.


Pohon je zajištěn pomocí. Nože do bubnové sekačky Nože do štěpkovače Disky do podmítačů Hydraulika Ostatní Podkopy. Jedná se zejména o bubnové či diskové sekačky , obraceče a malotraktory. Uchycení rotační bubnové sekačky na traktoru je pomocí tříbodového závěsu.


Mulčování je funkce rozsekávající trávu na malé kousky, které slouží jako hnojivo.

Pojistka spouštění bubnu zabrání nechtěnému roztočení nožů u nastartovaného stroje. Zemědělská technika, malotraktory, sekačky. Mezi nejvýznamnější produkty patří malotraktory, diskové a bubnové sekačky, obraceče píce a mulčovače. Našim zákazníkům můžeme nabídnout ty nejkvalitnější malotraktory na trhu. Mají výměnné pracovní ústrojí ze sekačky na mulčovač, obracečka sena, fréza radlice, drtič, vozík, sedátko, orebné návkleky.


Volnoběžka,mohutná konstrukce. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Naše bubnové sekačky se vyznačují robustností, vysokou spolehlivostí, bezpečností, stabilitou, skvělou ergonomií a výkonem nejen na rovině, ale i ve svažitém terénu.


Vozíky za traktor - Sekačky -Traktory. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Bei Wer liefert was treffen sich berufliche Einkäufer mit echtem Bedarf!


Představení bubnových sekaček Tekton od výrobce Dakr. Video Vám přináší firma Namir, profesionální prodejc. Pro zadní tříbodový závěs Kategorie I. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout.


V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme. Bubnové travní sekačky k traktorům. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit.


NOVINKA u VARI sekačka bubnová DS-5!

Vhodné pro Fort, Kuhn, New Holland. Katalogy náhradních dílů Jednoúčelové bubnové sekačky - seznamy a popisy náhradních dílů k výrobkům MOTOR JIKOV GREEN a. Patříme mezi největší prodejce dílů na zemědělskou techniku. Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky.


Je vybaven hydrostatickou převodovkou HYDRO GEAR a sběrným košem o objemu 2l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky