pátek 24. srpna 2018

Umělý povrch hřiště cena

TPV SPRINT – stříkaný, dvouvrstvý, vodopropustný povrch na školní atletiku, rozběhové dráhy. Určen na běžecké dráhy a ovály, velmi často se používá jako dostupnější alternativa povrchu ALSAPLAY EPDM na víceúčelová hřiště. Classic Zabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým sportovním účelům.


Nabízíme sportovní povrchy pro fotbalová, tenisová a atletická hřiště. Umělá tráva mm včetně položení na připravený podklad a zásypu křemičitým písk. ClassicZabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým.

Cena víceúčelového hřiště se odvíjí od složitosti projektu a realizace. Zajišťujeme sportoviště bez vybavení až po kompletní areály včetně oplocení, ochranných mantinelů, branek a košů. Děrovaný povrch a spodní příčkový systém vytváří vynikající drenážní schopnost, která zabezpečuje rychlé vyschnutí hřiště po dešti. Odolnost vůči náročným povětrnostním podmínkám a slunečnímu záření je dlouhodobě testována v Arizoně. Zakládání, obnova a údržba sportovních povrchů a sportovišť pro venkovní i halové sporty.


Kontaktujte nás s poptávkou! Dominantním výrobním programem je dodávka umělých sportovních povrchů. Opravíme hřiště s umělým trávníkem či běžeckou dráhu.


Nerovnosti, odlepené spoje a jiná poškození již nebudou kazit vaši radost ze hry.

Povrch Classic Clay je klasifikován jako pomalý povrch. Tento povrch se svými vlastnostmi přibližují antukovému povrchu. Lze použít pro vnitřní tenisové haly i pro venkovní tenisové kurty.


Tento umělý povrch se nemusí kropit ani lajnovat. Nový povrch Five Star Grass nám dovoluje stavět dětská hřiště ještě bezpečněji. Sportovní umělý trávní JUTAgrass je univerzální umělý povrch pro venkovní hřiště. Je určen především pro rekreační i výkonnostní sport, ale může být i aplikován na víceúčelové sportovní hřiště nebo přímo určený pro tenis, košíkovou, volejbal, házenou, kopanou, badminton, lehkou atletiku atd.


Umělý povrch a sportovní vybavení Na multifunkčním hřišti bude položen umělý, dvouvrstvý polyuretanový povrch v celkové síle 35mm. Vhodný povrch pro sportovní haly, tělocvičny, školní hřiště, sportovní centra, hokejové stadiony, dětská hřiště, hotely a další sportovně-rekreační střediska. Ideální i pro krátkodobá jednorázová sportoviště či mobilní hřiště, společenské a kulturní akce, výstavy apod. Umělé sportovní povrchy a trávníky určené pro venkovní sportoviště a hřiště jako náhrada klasických povrchů.


Získejte dlouhou životnost, atraktivní design s různým barevným provedením spolu s výbornými vlastnostmi. Speciální nabídka pro zájemce z řad měst, obcí, škol, sportovních klubů a dalších subjektů, kteří disponují omezeným. Hřiště je v provozu od května do konce října. Mimo vyhrazené rezervace jsou sportoviště pro návštěvníky areálu volně k dispozici. Návštěvníci jsou povinni v době rezervace dané hřiště uvolnit.


Nájemce se musí prokázat kartou rezervace hřiště. Jako jediný umělý povrch šetří pohybový aparát. Kvalita tohoto revolučního povrchu překonává veškeré dosud používané umělé povrchy.

Zahrnuje hřiště s umělým trávníkem v rozměru 32x15m. Pokud uvažujete o výstavbě takového sportoviště, máte vhodné místo, popřípadě stávající, již nevyhovující hřiště, kontaktujte nás. Pomůžeme vám upravit projekt na vaše podmínky. Povrch pro takováto multifunkční hřiště musí splňovat kritéria, která si žádají každý z výše uvedených sportů.


Umělé travní koberce pro hřiště jsou vysoce odolné, tlumí nárazy a mají velice nízké nároky na údržbu. Povrchy se navíc dokonale hodí jak do exteriéru, tak do haly. Umělý trávník XL TURF pro sportovní i dětská hřiště.


Speciální typ mezi umělými sportovními povrchy představuje bezzásypový umělý trávník XL TURF. Povrch dopadové plochy musí býtbez částí s ostrými hranami nebo výčnělky a musí být instalován bez jakýchkoliv situací vytvářejících zachycení. Cena přepravy není obsažena v kalkulaci a odvíjí se od objednaného množství.


Toto je důležitým faktem pro pokládku, jelikož tak vznikají prořezy a přebytečné kusy koberce, které navyšují výslednou cenu (je třeba více koberce pro pokrytí plochy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky