středa 22. srpna 2018

Černá dlažba

Správně zvolená koupelnová dlažba zvyšuje estetický dojem z celé koupelny i její užitnou hodnotu. Dlažba slinutá černá lesklá. Tato dlažba má velmi vysoký lesk a kalibrované hrany.


Vhodná do interiérů jako dlažba nebo obklad. Vyberte si z nabídky černých dlaždic od předních značek.

Rychle, pohodlně a na jednom místě. Na tomto webu využívame takzvané cookies. Používáním webu souhlasíte s tím, jakým způsobem s cookies nakládáme. Přečtěte si podrobné informace. Rádi vám vyrobíme i parapety, pracovní desky a obklady na míru.


Ať už je řeč o dlažebním obkladu venkovním nebo vnitřním, pořízením stylové a zároveň odolné dlažby nic nezkazíte. Nabídka betonové dlažby a dalších materiálů pro stavby a úpravy komunikací na veřejných i soukromých prostranstvích. Výrobky jsou ekologické.

Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Proto se dlažba hodí nejen do veřejných prostor s vyšší zátěží,. Tato čtvercová venkovní dlažba má moderní tvar a krásné, decentní barevné provedení. CENA ZA DOPRAVU je neměnná a platí pro závozy po celé ČR - bez ohledu na vzdálenost. V ceně dopravného a balného jsou zahrnuty i palety, v případě závozu zboží s hmotností nad tun rovněž složení hydraulickou rukou.


Venkovní žulová dlažba je vysoce odolná mrazu, vodě, vysokým teplotám i nepříznivým povětrnostním podmínkám. Má dlouhou životnost a je skvělý izolant. Tekutá dlažba je dostupná v barvách šedá, písková, bordó a černá. V kombinaci s dekorem ze stejné série, dosáhnete překvapivého výsledku.


Betonová dlažba koupit o objednat u OBI. Pokud vybíráte dlažbu exteriérovou, musí být především mrazuvzdorná. Důležitý je rovněž povrch dlažby, který může být plastický nebo hladký.


Hladký povrch je vhodný na terasy, okolí bazénu a chodníčky u nemovitosti. Profilovaný, plastický povrch je vhodný například do zahrady nebo otevřené terasy či složitějšího terénu. Kouzlo vzhledu černé dlažby Rako Fashion je v její jednoduchosti.


Povrch dlaždic může opticky připomínat hřejivou tkaninu.

Zámková dlažba se dodává v barvě černá, červená a zelená. Na 1mje zapotřebí 36ks dlaždic. Tmavě šedá až černá žulová dlažba může také sloužit jako obklad stěn a dalších ploch.


Je vysoce odolná, má dlouhou životnost a zajímavou barevnost. Vybírejte z 1produktů v kategorii obklady a dlažba. Jedná se o zbytkové sklady výrobců – nadlimitní výroba nebo např. Množství: - černá = 15m² - bílá = 6m².


Nakupte ihned nebo poptejte u. Důkazem, že dlažba může být decentní, ale přesto překvapovat svou barevnou paletou je série DOWNTOWN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky