čtvrtek 30. srpna 2018

Plotostřih hecht

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Akumulátorový plotostřih s celkovou délkou lišty 51cm. Maximální průměr střihu 15mm. HECHT 6je šikovný elektrický plotostřih umožňující snadnou práci při střihání živých plotů přesahující až m výšky. Plotostřih je vybaven teleskopickou tyčí, která umožní nastavení délky od do m. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení.


Madlo, nabíječka ani akumulátor nejsou součástí dodávky, je nutné je objednat samostatně. Díky této otočné rukojeti ve spojení s příjemnou hmotností kg lze plotostřih pohodlně držet v prakticky v libovolné poloze. Elektrický plotostřih HECHT 6s otočnou rukojetí je ideálním pomocníkem pro úpravu živých plotů v každé zahradě.


Nabízíme vám elektrický plotostřih se sběrnou lištou a otočnou rukojetí od společnosti Hecht. Díky akumulátorovému napájení obsluhu při práci neomezují žádné kabely jako u elektrickýchch strojů, zaroveň je oproti použití spalovacího motoru relativně tichý a bez emisí. Teleskopická tyč při správném nastavení délky umožní. Komfort práce zvyšují i tlumiče vibrací.


Pro pohodlné střihání plotů v různých úhlech slouží i otočná hlavní rukojeť, díky které bude obsluha ve všech směrech držet plotostřih pevně a pohodlně oběma rukama. Hmotnost plotostřihu je kg. Hlavní výhodou plotostřihu HECHT 6oproti jiným obdobným strojům je rukojeť, kterou je možné nejen otáčet, ale i sklápět v několika různých polohách. Díky tomu si ji snadno můžete polohovat pro pohodlné a bezpečné držení stroje v různých pracovních polohách. Přizpůsobení rukojeti samozřejmě také snižuje únavu rukou.


Baterie a nabíječka nejsou součástí dodávky. PLOTOSTŘIHY Hecht , plotostřih hecht. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Tento web používá soubory cookie. Extol Craft, Hecht , Fieldmann, Bosch a spousta dalších. Plotostřihy benzínové, elektrické nebo aku Nenechte si ujít naši nabídku, ve které naleznete vysoce kvalitní nůžky na živý plot , které zaručeně potěší i ty náročnější zákazníky.


Samozřejmostí je bezpečností spínač a odlehčovač pnutí. Poraďte si i nejtvrdšími dřevinami. Elektronický plotostřih HECHT 6je praktickým pomocníkem pro udržování a tvarování živých plotů. Specialista na zahradní a dílenskou techniku.


Sekačky, křovinořezy, motorové pily, frézy a další sortiment pro dům, dílnu a zahradu. Nevýhoda přívodního napájecího kabelu je zde. Velice lehký elektrický plotostřih s hmotností pouhých kg. HECHT 6- elektrický plotostřih HECHT Prodej a servis zahradní techniky. Stále válčíte s vysokým živým plotem?


Stojíte na štaflích v nepřirozené a nebezpečné poloze v rukách se spuštěným vibrujícím a nebezpečným strojem? Hledáte plotostřih hecht ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Ušetřete si mimořádně náročnou a zdlouhavou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky